Povezane vesti
Luka Jović: Pitajte selektora Tumbakovića za moj status u reprezentaciji
Mondo 01.11.2019
Fudbaler Real Madrida u razgovoru za "Sportski žurnal" pričao o statusu u nacionalnom timu, prvom golu za "kraljevski klub", pritisku, Zinedinu Zidanu... Fudbaler Real Madrida u razgovoru za "Sportski žurnal" pričao o statusu u nacionalnom timu, prvom… »
Nisam ljut: Luka Jović progovorio o odnosima unutar reprezentacije…
Hot sport 01.11.2019
Fudbaler Real Madrida Luka Jović rekao je da za njegov status u reprezentaciji Srbije javnost treba da se obrati selektoru Ljubiši Tumbakoviću. Dosta se govori u poslednjim danima o statusu Luke Jovića u reprezentaciji. Podsetimo, nakon prijateljske… »
Jović za Žurnal: Nema ljutnje, Mitrović igra odlično, nadam se pozivu Tumbakovića
Sportski žurnal 01.11.2019
Što se tiče mog odlaska iz reprezentacije, pred putovanje u Luksemburg, oko koga se mnogo polemisalo, lekar je utvrdio povredu zbog koje sam išao privatno na terapije – tvrdi Jović. Konačno! Luka Jović je postigao gol za Real. Zatresao je mrežu… »
Luka Jović progovorio i ne menja priču! Evo šta je poručio Tumbakoviću i Aleksandru Mitroviću!
Sportal blic 01.11.2019
je pre dva dana postigao prvi pogodak za , a ubrzo nakon toga je govorio i o dresu "orlova". Nije promenio priču, pa i dalje ističe povredu kao razlog odsustva, a detaljnije je objasnio sve: - Za moj status u reprezentaciji Srbije morate da pitate… »
Luka Jović: Ne ljutim se, razumem zašto Mitar igra pre mene, ali jesam bio povređen
Mozzart sport 01.11.2019
“Za moj status u reprezentaciji morate da pitate selektora Tumbakovića“, kaže mladi Realov napadač. Povod je bio prvenac u Realovom dresu, ali svima nama u Srbiji mnogo su zanimljivije izjave o nesuglasicama Luke Jovića sa selektorom Ljubišom… »
Vesti dana »
BLOG Veličanstven skup na Slaviji, incident ispred Skupštine, Nišlije šetnjom završile protest
N1 Info pre 3 minutajoš 54 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 3 satajoš 9 povezanih
Spektakularna goleada na Marakani i trijumf Zvezde za kraj sjajne godine (foto, video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 20 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 1 satjoš 2 povezane
Stiže sneg u celu Srbiju! Hitno se oglasio RHMZ, evo koliko zahlađenje nas očekuje sledeće sedmice
Mondo pre 6 satijoš 20 povezanih