Povezane vesti
Luka Jović: Pitajte selektora Tumbakovića za moj status u reprezentaciji
Mondo 01.11.2019
Fudbaler Real Madrida u razgovoru za "Sportski žurnal" pričao o statusu u nacionalnom timu, prvom golu za "kraljevski klub", pritisku, Zinedinu Zidanu... Fudbaler Real Madrida u razgovoru za "Sportski žurnal" pričao o statusu u nacionalnom timu, prvom… »
Nisam ljut: Luka Jović progovorio o odnosima unutar reprezentacije…
Hot sport 01.11.2019
Fudbaler Real Madrida Luka Jović rekao je da za njegov status u reprezentaciji Srbije javnost treba da se obrati selektoru Ljubiši Tumbakoviću. Dosta se govori u poslednjim danima o statusu Luke Jovića u reprezentaciji. Podsetimo, nakon prijateljske… »
Jović za Žurnal: Nema ljutnje, Mitrović igra odlično, nadam se pozivu Tumbakovića
Sportski žurnal 01.11.2019
Što se tiče mog odlaska iz reprezentacije, pred putovanje u Luksemburg, oko koga se mnogo polemisalo, lekar je utvrdio povredu zbog koje sam išao privatno na terapije – tvrdi Jović. Konačno! Luka Jović je postigao gol za Real. Zatresao je mrežu Leganjesa… »
Luka Jović progovorio i ne menja priču! Evo šta je poručio Tumbakoviću i Aleksandru Mitroviću!
Sportal blic 01.11.2019
je pre dva dana postigao prvi pogodak za , a ubrzo nakon toga je govorio i o dresu "orlova". Nije promenio priču, pa i dalje ističe povredu kao razlog odsustva, a detaljnije je objasnio sve: - Za moj status u reprezentaciji Srbije morate da pitate… »
Luka Jović: Ne ljutim se, razumem zašto Mitar igra pre mene, ali jesam bio povređen
Mozzart sport 01.11.2019
“Za moj status u reprezentaciji morate da pitate selektora Tumbakovića“, kaže mladi Realov napadač. Povod je bio prvenac u Realovom dresu, ali svima nama u Srbiji mnogo su zanimljivije izjave o nesuglasicama Luke Jovića sa selektorom Ljubišom… »
Vesti dana »
Sutra ističe rok za upis u akciji „Svoj na svome“, produženo radno vreme na šalterima u većini gradova i opština
Južne vesti pre 23 minutajoš 49 povezanih
Sedam miliona oblika raka moglo bi da bude sprečeno godišnje
Južne vesti pre 53 minutajoš 32 povezane
Novosadska opozicija predlaže referendum za lokaciju crkve na Limanu, Mićin ne vidi čemu "frka"
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih