Povezane vesti
Kazna ili nešto drugo? Džaka ne igra ni protiv Vulvsa
N1 Info 01.11.2019
Menadžer Arsenala Unai Emeri rekao je da kapiten Tobdžija Granit Džaka neće biti u timu protiv Vulverhemptona u subotu, ali za takvu odluku nije naveo konkretan razlog. Džaka je prethodne nedelje bio u žiži javnosti posle incidenta sa navijačima… »
Arsenal definitivno bez ljutog kapitena: Džaka se izvinio, ali neće igrati!
Mondo 01.11.2019
Skinuo dres i do daljeg neće igrati za "tobdžije". Skinuo dres i do daljeg neće igrati za "tobdžije". Granit Džaka, sada omraženi kapiten Arsenala, izazvao je gnev navijača "tobdžija" kada je opsovao u njihovom pravcu i u besu skinuo dres dok je… »
Oglasio se DžAKA: Pogodile su me prozivke “ubićemo ti ženu”, “želimo da ti ćerka dobije rak”
Večernje novosti 01.11.2019
Teško mi pada nerazumevanje navijača i stalno ponavljanje njihovih loši komentari. I Granit Džaka ima nešto da kaže. Pet dana posle incidenta sa navijačima, tokom meča sa Kristal Palasom, kapiten Arsenala je izdao saopštenje u kom je objasnio “… »
Pretili da će mu ubiti ženu: Granit Džaka odgovorio na pretnje
Vesti online 01.11.2019
Puno prašine diglo se u nedelju na utakmici Arsenala i Kristal Palas, a u centru pažnje bio je kapiten „tobdžija” Granit Džaka, koji je skinuo dres kada je zamenjen i navijačima na uvrede odgovorio „Odj…..”. Protiv Švajcarca čiji su… »
Pretili da će mu ubiti ženu: Džaka se oglasio saopštenjem, imao je poruku za navijače!
Telegraf 01.11.2019
Švajcarac je protiv Palasa pukao pod pritiskom. Kapiten Arsenala Granit Džaka oglasio se prvi put u javnosti otkako je skinuo i bacio traku, kao i dres Tobdžija tokom meča sa Kristal Palasom! Džaka je tokom prethodnog vikenda navukao na sebe gnev… »
Džakino objašnjenje: Prekipeo sam i zaneo sam se
N1 Info 01.11.2019
U četvrtak uveče Arsenal je objavio zvanično saopštenje kapitena Granita Džake koji je u utakmici protiv Kristal Palasa u nedelju reagovao na zvižduke navijača. Švajcarski vezista poručuje da je ukazao nepoštovanje prema klubu i poziva navijače… »
Vesti dana »
Gaza: Ubijeno najmanje 12 Palestinaca u izraelskim akcijama širom Gaze
RTV pre 7 minutajoš 15 povezanih
Terza se srušio, nepomično leži Jezive scene u Eliti, nose ga, ceo tim obezbeđenja reaguje! (video)
Alo pre 1 satjoš 15 povezanih
UŽIVO Sednica o smeni gradonačelnika Đurića: Mnogo policije, odbornici su već tu
Radio 021 pre 25 minutajoš 7 povezanih
Vučić: Srbija najveći prijatelj Afrike u Evropi, kod nas ne postoji rasizam
RTS pre 7 minutajoš 9 povezanih
(Foto) prve slike zapaljenog jodžirovog automobila: Vatra potpuno uništila vozilo
Blic pre 7 minutajoš 10 povezanih