Povezane vesti
Zvezda i Gurović? Ovo je istina!
Sportske.net 01.11.2019
Milan Gurović odgovorio da li postoji interesovanje Crvene zvezde mts. Ekipa Crvene zvezde je ostala bez trenera kada je Milan Tomić podneo ostavku, a Andrija Gavrilović obavlja tu dužnost sve dok se ne nađe novi trener. Pominjao se u medijima Milan… »
Gurović: Neću biti trener Zvezde
Dnevnik 01.11.2019
Crvena zvezda je u četvrtak uveče igrala sa Himkijem u okviru 6. kola Evrolige, ostvarivši drugu pobedu, a meču je prisustvovao i Milan Gurović. Mnogi su odmah pomislili da bi nekadašnji igrač crveno-belih mogao da se nađe za kormilom kluba sa… »
Bez dlake na jeziku: Milan Gurović otvoreno o tvrdnjama da preuzima Zvezdu…
Hot sport 01.11.2019
Crvena zvezda je u četvretak savladala Himki uokviru 6. kola Evrolige. Meču je prisustvovao i miljenik ‘Delija’ a to je podstaklo priče da bi mogao na klupu crveno-belih. Na tribinama ‘Pionira’ uz rukovodioce kluba sedeo je ‘Čiča’ Milan… »
Gurović za "blic": Evo šta je legendarni as rekao o preuzimanju Crvene zvezde!
Sportal blic 01.11.2019
"Blic" je pozvao i postavio mu pitanje koje zanima sve: Da li će legendarni as preuzati klupu crveno-belih? Gurović je odgovorio u njegovom stilu bez ikakvih okolišanja: - Crvena zvezda ima trenera. Andrija Gavrilović radi odličan posao. Što se mene… »
Vesti dana »
Uhapšeni bivši ministri Vesić i Tanasković zbog nesreće u Novom Sadu
Bloomberg Adria pre 16 minutajoš 193 povezane
Vučević: Poseta Fica signal da dve zemlje nastavljaju da unapređuju odnose
Politika pre 22 minutajoš 56 povezanih
Rusija napala Ukrajinu najmoćnijim oružjem: Šta je interkontinentalna balistička raketa? FOTO/VIDEO
B92 pre 41 minutajoš 45 povezanih
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 3 satajoš 95 povezanih
Javno tužilaštvo za organizovani kriminal neće postupati u predmetu „nadstrešnica“
Danas pre 1 satjoš 41 povezana