Повезане вести
Ивана Шпановић напада олимпијско злато! ''Видећете у Токију за шта сам се спремала двадесет година!"
Спортал блиц 01.11.2019
Наша најбоља атлетичарка, Ивана Шпановић, пропустила је Светско првенство у Дохи због повреде, коју је сада успешно санирала и већ се вратила тренинзима. Олимпијске игре у Токију су за девет месеци и наша Ивана се за ово… »
Бићу спремна да нападнем олимпијско злато
Политика 01.11.2019
У Токију ће бити зенит моје каријере, повреда је прошла, а пре свега сам се одморила, каже Ивана Шпановић, трофејна српска скакачица удаљ. Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић изјавила је да ће Олимпијске игре у Токију да… »
Одбројавање до Токија
Данас 31.10.2019
Трофејна Ивана Шпановић вратила се тренинзима после проблема са повредом Повреда задње ложе десне ноге у шестој серији скока у даљ на митингу у Берлину, приморала је Ивану Шпановић да почетком септембра одустане од борбе за… »
Вести дана »
Возила потпуно уништена, више повређених, ствари расуте по путу: удес на заобилазном путу код Бање Ковиљаче (фото)
Дневник пре 1 сатјош 33 повезане
Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Решетка пре 3 сатајош 37 повезаних
"Хвала председнику Трампу" Зеленски: Разговарали смо о кључним стварима које би могле да гарантују крај крвопролића
Вечерње новости пре 33 минутајош 35 повезаних
РХМЗ објавио најновију прогнозу: Ево каква нас температура очекује до краја недеље
Ало пре 2 сатајош 30 повезаних
Јована Скробић у сузама после дебакла од Црне Горе: Не знам шта нам се десило...
Курир пре 38 минутајош 61 повезана