Povezane vesti
Ivana Španović napada olimpijsko zlato! ''Videćete u Tokiju za šta sam se spremala dvadeset godina!"
Sportal blic 01.11.2019
Naša najbolja atletičarka, Ivana Španović, propustila je Svetsko prvenstvo u Dohi zbog povrede, koju je sada uspešno sanirala i već se vratila treninzima. Olimpijske igre u Tokiju su za devet meseci i naša Ivana se za ovo takmičenje sprema punom parom… »
Biću spremna da napadnem olimpijsko zlato
Politika 01.11.2019
U Tokiju će biti zenit moje karijere, povreda je prošla, a pre svega sam se odmorila, kaže Ivana Španović, trofejna srpska skakačica udalj. Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da će Olimpijske igre u Tokiju da budu zenit njene karijere… »
Odbrojavanje do Tokija
Danas 31.10.2019
Trofejna Ivana Španović vratila se treninzima posle problema sa povredom Povreda zadnje lože desne noge u šestoj seriji skoka u dalj na mitingu u Berlinu, primorala je Ivanu Španović da početkom septembra odustane od borbe za novu medalju u karijeri, ali… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Prevrnuo se autobus s radnicima na putu Sremska Mitrovica - Jarak, dvoje mrtvih
Beta pre 28 minutajoš 66 povezanih

Piksi se obratio naciji posle odlaska sa mesta selektora, imao poruku za naslednika
Nova pre 57 minutajoš 41 povezana

Predao se bivši savetnik za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džon Bolton pred saveznim sudom u državi Merilend (video, foto)
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane