Povezane vesti
Ivana Španović napada olimpijsko zlato! ''Videćete u Tokiju za šta sam se spremala dvadeset godina!"
Sportal blic 01.11.2019
Naša najbolja atletičarka, Ivana Španović, propustila je Svetsko prvenstvo u Dohi zbog povrede, koju je sada uspešno sanirala i već se vratila treninzima. Olimpijske igre u Tokiju su za devet meseci i naša Ivana se za ovo takmičenje sprema punom… »
Biću spremna da napadnem olimpijsko zlato
Politika 01.11.2019
U Tokiju će biti zenit moje karijere, povreda je prošla, a pre svega sam se odmorila, kaže Ivana Španović, trofejna srpska skakačica udalj. Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da će Olimpijske igre u Tokiju da budu zenit njene… »
Odbrojavanje do Tokija
Danas 31.10.2019
Trofejna Ivana Španović vratila se treninzima posle problema sa povredom Povreda zadnje lože desne noge u šestoj seriji skoka u dalj na mitingu u Berlinu, primorala je Ivanu Španović da početkom septembra odustane od borbe za novu medalju u… »
Vesti dana »
Uživo apokalipsa u Los anđelesu Raste broj mrtvih požarima, uhapšen piroman, vojska izlazi na ulice da spreči pljačke: Žena koju krive za pakao se konačno vratila u grad (foto)
Blic pre 6 minutajoš 13 povezanih
Đoković pred veliki jubilej u Australiji oduševio Srbiju, dan teško da je mogao bolje da počne
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih