Povezane vesti
Srpski pilot je u stranom avionu leteo preko Srbije, a onda su mu krenule suze: Krišom sam plakao da moj kolega ništa ne…
Kurir 01.11.2019
Pilot, poznati novinar i di-džej Zoran Modli objavio je prošle godine u ovo vreme na svom Fejksbuk profilu jedno pismo koje je dobio od pilota srpskog porekla koji je posle dužeg vremena leteo nad Srbijom. Naime, Aleksandar Jovanović iz Mladenovca… »
Juče je Srbija plakala zbog srpskog pilota u stranom avionu iznad Srbije: Danas smo saznali da je posao dobio na dan…
Blic 01.11.2019
Nakon što je Blic juče objavio pismo koje je Zoran Modli, novinar, kapetan aviona i di-džej, dobio od tada mladog pilota Aleksandra Jovanovića, retko ko je mogao da sakrije emocije. Aleksandar je kao kopilot leteo iznad Srbije 2000. godine, što mu je… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 4 satijoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 5 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Tužilaštvo u Leskovcu odredilo jednomesečni pritvor osumnjičenom za ubisto iz nehata
Danas pre 9 satijoš 1 povezana