Povezane vesti
Srpski pilot je u stranom avionu leteo preko Srbije, a onda su mu krenule suze: Krišom sam plakao da moj kolega ništa ne…
Kurir 01.11.2019
Pilot, poznati novinar i di-džej Zoran Modli objavio je prošle godine u ovo vreme na svom Fejksbuk profilu jedno pismo koje je dobio od pilota srpskog porekla koji je posle dužeg vremena leteo nad Srbijom. Naime, Aleksandar Jovanović iz Mladenovca, tada… »
Juče je Srbija plakala zbog srpskog pilota u stranom avionu iznad Srbije: Danas smo saznali da je posao dobio na dan…
Blic 01.11.2019
Nakon što je Blic juče objavio pismo koje je Zoran Modli, novinar, kapetan aviona i di-džej, dobio od tada mladog pilota Aleksandra Jovanovića, retko ko je mogao da sakrije emocije. Aleksandar je kao kopilot leteo iznad Srbije 2000. godine, što mu je… »
Vesti dana »
Počela američka blokada Ormuskog moreuza, Tramp objavio da će eliminisati sve iranske brodove koji se približe
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 85 povezanih
BLOG UŽIVO Mađar najavio da će gasiti informativni program državne TV: "Novinari da ažuriraju biografije, nisu mogli da isprate moj tempo tokom kampanje"
Nova pre 11 minutajoš 190 povezanih
Berlin se nada da će evropska pomoć Ukrajini biti isplaćena vrlo brzo
Radio 021 pre 21 minutajoš 24 povezane
"Seckaju ih": U nedelju se šuškalo da je Sijarto pobegao, danas Mađar tvrdi da je sve vreme tu i da uništava važna dokumenta
Nova pre 51 minutajoš 23 povezane
Devojka povređena u udesu u životnoj opasnosti, vozaču određen pritvor
Rešetka pre 5 satijoš 28 povezanih