Povezane vesti

Rašić: Sa Palmerom o izborima na Kosovu i Metohiji i mladima

RTV 02.11.2019
KOSOVSKA MITROVICA - Lider koalicije "Sloboda" i Progresivno demokratske stranke Nenad Rašić izjavio je da su on i predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović u Lapljem Selu danas razgovarali sa američkim zvaničnikom Metjuom Palmerom i… »

Predsednik Samostalne liberalne stranke razgovarao sa Palmerom

Blic 02.11.2019
Samostalna liberalna stranka (SLS) objavila je da se njen predsednik Slobodan Petrović sastao danas sa američkim zvaničnikom Metjuom Palmerom. Kako je SLS navela u objavi na svom Fejsbuk profilu, Petrović i Palmer su, između ostalog, razgovarali i o… »

Predsednik SLS-a razgovarao sa Palmerom

RTS 02.11.2019
Samostalna liberalna stranka (SLS) objavila je da se njen predsednik Slobodan Petrović sastao sa američkim zvaničnikom Metjuom Palmerom. Kako je SLS navela u objavi na svom Instagram profilu, Petrović i Palmer su, između ostalog, razgovarali i o… »

Palmer se na Kosovu viđao sa Srbima lojalnim Prištini

Vesti online 02.11.2019
Američki zvaničnik Metju Palmer, koji boravi na Kosovu i Metohiji, sastao se u Lapljem Selu sa liderima Samostalne liberalne stranke Slobodanom Petrovićem i koalicije Sloboda Nenadom Rašićem na ručku u jednom restoranu, objavio je Pink. Reč je o… »

Metju Palmer se u tajnosti sreo sa Srbima lojalnim Prištini: Na ručku sa Petrovićem i Rašićem! Nož u leđa zvaničnom…

Kurir 02.11.2019
Američki zvaničnik Metju Palmer, koji boravi na Kosovu i Metohiji, sastao se u Lapljem Selu sa liderima Samostalne liberalne stranke Slobodanom Petrovićem i koalicije Sloboda Nenadom Rašićem na ručku u jednom restoranu. Reč je o strankama koje nisu… »

Palmer naredne sedmice u Beogradu sa Vučićem

B92 02.11.2019
Specijalni predstavnik američkog državnog sekretara za zapadni Balkan Metju Palmer trebalo bi da nastavi posetu regionu naredne sedmice, posetom Beogradu. On će se sresti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim zvaničnicima, rečeno je… »

Palmer sledeće nedelje na sastanku sa Vučićem. Tokom posete Prištini poručio: “Srbija neće moći u EU bez normalizacije…

Nedeljnik 02.11.2019
Foto: Igor Pavićević Specijalni predstavnik američkog državnog sekretara za zapadni Balkan Metju Palmer trebalo bi da sledeće nedelje nastavi posetu regionu i to posetom Beogradu, gde će se sresti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i… »

Palmer sledeće nedelje s Vučićem u Beogradu

N1 Info 02.11.2019
Specijalni predstavnik američkog državnog sekretara za zapadni Balkan Metju Palmer trebalo bi da sledeće nedelje nastavi posetu regionu i to posetom Beogradu, gde će se sresti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim zvaničnicima. Kako… »

Palmer naredne sedmice u Beogradu s Vučićem

Blic 01.11.2019
Specijalni predstavnik američkog državnog sekretara za zapadni Balkan Metju Palmer trebalo bi da nastavi posetu regionu naredne sedmice, posetom Beogradu gde će se sresti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim zvaničnicima, rečeno je… »

Vesti dana »