Povezane vesti

SPO osuđuje skrnavljenje spomen – obeležja „Kraljeva česma“

Danas 02.11.2019
„Srpski pokret obnove najoštrije osuđuje vandalizam nepoznatih izvršilaca koji su sinoć demolirali spomen-obeležje ‘Kraljeva česma’ na lokaciji Lisičji potok u Beogradu, podignuto u znak sećanja na ubijene Beograđane 1944. godine“… »

POKS: Vandalski čin skrnavljenja spomen obeležja u Lisičjem potoku

Danas 02.11.2019
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) osudio je danas, kako se navodi, „vandalski čin skrnavljenja“ spomen obeležja u Lisičjem potoku u Beogradu, posvećenom građanima koje su komunisti streljali 1944. godine. Navodeći da počinioci „tog… »

"Vandalski čin skrnavljenja spomen obeležja žrtvama komunista"

B92 02.11.2019
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) osudio je, kako se navodi, "vandalski čin skrnavljenja" spomen obeležja u Lisičjem potoku u Beogradu. Spomen-obeležje "Kraljeva česma" u Lisičjem potok u Beogradu, podignuto u znak sećanja na Beograđane koje… »

Komunističke pristalice oskrnavile i išarale spomenik nastradalim žrtvama iz 1944.

Vesti online 02.11.2019
Spomen-obeležje „Kraljeva česma“ u Lisičjem potok u Beogradu, podignuto u znak sećanja na ubijene Beograđane 1944. godine, noćas je oskrnavljeno, što su najoštrije osudili Srpski pokret obnove (SPO) i Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS)… »

POKS: Vandalski čin skrnavljenja spomen obeležja žrtvama komunista u Lisičjem potoku

Beta 02.11.2019
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) osudio je danas, kako se navodi, "vandalski čin skrnavljenja" spomen obeležja u Lisičjem potoku u Beogradu, posvećenom gradjanima koje su komunisti streljali 1944. godine. Navodeći da počinioci "tog gnusnog… »

Iščupali krst, pocepali državnu zastavu: Vandali oskrnavili spomen obeležje u Lisičjem potoku

Večernje novosti 02.11.2019
Iscepana srpska državna zastava i iščupan krst sa spomen obeležja žrtvama na Lisičjem potoku u Beogradu. BEOGRAD – Nepoznati vandali oskrnavili su tokom prošle noći spomen obeležje stradalima u Drugom svetskom ratu na likalitetu Lisičji potok… »

Oglasio se unuk đenerala draže: Nezapamćeni vandalizam! Iscepana srpska državna zastava i iščupan krst sa…

Kurir 02.11.2019
BEOGRAD - Pokret obnove Kralјevine Srbije (POKS) najoštrije osuđuje vandalski čin, cepanja srpske zastave, čupanja krsta i skrnavlјenja spomen-obeležja za više hilјada žrtava nakon Drugog svetskog rata u Beogradu, na lokalitetu Kralјeva česma… »

Vesti dana »