Повезане вести

Мигранти долазе у Босну као колонисти

Мигранти долазе у Босну као колонисти

Политика 02.11.2019
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да му мигранти све више делују као колонисти који нису само у пролазу, већ да је неко планирао да овде и остану. Додик каже да је дошло време на које је… »
Додик: Мигранти су све више као колонисти

Вечерње новости 02.11.2019
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да му мигранти све више делују као колонисти који нису само у пролазу, већ да је неко планирао да овде и остану. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да му… »
Додику мигранти личе на колонизаторе

Додику мигранти личе на колонизаторе

Н1 Инфо 02.11.2019
Члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да му мигранти све више делују као колонизатори који нису само у пролазу, већ је неко планирао да у Босни и Херцеговини и остану. Он је предложио да мигранти и новац који нуди ЕУ… »
Додик о мигрантима: Све више делују као колонисти, као да је неко планирао да овде и остану

Додик о мигрантима: Све више делују као колонисти, као да је неко планирао да овде и остану

Курир 02.11.2019
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да му мигранти све више делују као колонисти који нису само у пролазу, већ да је неко планирао да овде и остану. Додик каже да је дошло време на које је упозоравао - да БиХ… »

РТВ 02.11.2019
БАЊА ЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да му мигранти све више делују као колонисти који нису само у пролазу, већ да је неко планирао да овде и остану. Додик каже да је дошло време на које је… »
Додик: Мигрантска криза ми све више личи на процес колонизације

Додик: Мигрантска криза ми све више личи на процес колонизације

Слободна Европа 02.11.2019
Члан Предсједништва БиХ из РС-а Милорад Додик изјавио је да му мигранти све више дјелују као колонизатори који нису само у пролазу, "већ је неко планирао да овдје и остану". "Мигрантска криза ми све више личи на процес… »

Вести дана »