Povezane vesti
Luna Đogani poručila bivšim supružnicima: "Ja sam bila najviše poznata"!
Mondo 02.11.2019
Hoće li biti odgovora? Hoće li biti odgovora? Učesnice rijalitija i pevačice Luna Đogani i Kija Kija Kockar nedavno su se pojavile na jednom događajau skoro pa u isto vreme, a Kija je zadržavala prisutne medije što duže kako bi Luna morala da čeka svoj… »
"Ja sam bila najviše poznata": Luna Đogani prozvala Slobu i Kiju, posle ovih reči sprema se novi rat ljubavnog trougla
Blic 02.11.2019
Luna Đogani ponovo se osvrnula na svoje učešće u rijalitiju "Zadruga", pa je izjavila da je oduvek bila popularnija od svog bivšeg dečka Slobe Radanovića i njegove nekadašnje supruge Kristine Kije Kockar. Pevačica je zbog javne prevare pre dve godine… »
Vesti dana »

Nasilnik iz Obrenovca već upadao u kuću žrtve: Otkriveni novi detalji užasa: Nasrnuo na bivšu nožem, pre mesec dana joj ukrao video nadzor!
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Muk, tuga i nakon 84 godine: Najtužniji čas danas je održan u Šumaricama u znak sećanja na nastradale đake, radnike, očeve i majke - godišnjica surovog nemačkog zločina na srpskim narodom (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 29 minutajoš 36 povezanih

Oglasila se MOL grupa: Nije bilo spoljnog uticaja na požar u našoj rafineriji u Mađarskoj
Telegraf pre 9 minutajoš 35 povezanih

EU planira da zabrani ruski gas do 2027. godine - gde je u toj jednačini Srbija
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 37 povezanih