Повезане вести

Вучић: Очекивао сам да ће Палмер у Приштини тражити да 'смање очекивања'

Вучић: Очекивао сам да ће Палмер у Приштини тражити да 'смање очекивања'

Слободна Европа 02.11.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас и да га је изненадило то што је амерички изасланик Метју Палмер приликом посета Приштини и Скопљу "говорио само о обавезама Србије, а не и о обавезама Косова": "Оно чиме сам био… »
Вучић: Претње санкцијама говоре како нас третирају

Вучић: Претње санкцијама говоре како нас третирају

Нови магазин 02.11.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да изјава америчког изасланика Метјуа Палмера о ризику увођења санкција због куповине руске војне опреме говоре о томе како САД третирају Србију. "Нисмонабавили С-400, а за све… »
Вучић: Очекивао сам да ће Палмер у Приштини тражити да "смање очекивања"

Вучић: Очекивао сам да ће Палмер у Приштини тражити да "смање очекивања"

Н1 Инфо 02.11.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је да га је изненадило то што је амерички изасланик Метју Палмер приликом посета Приштини и Скопљу говорио само о обавезама Србије, а не и о обавезама Косова. "Оно чиме сам био изненађен… »
Вучић одговара Палмеру: Ово ме подсећа на шалу!

Вучић одговара Палмеру: Ово ме подсећа на шалу!

Спутник 02.11.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је да га недавне изјаве заменика помоћника државног секретара САД Метјуа Палмера о Косову и Метохији „подсећају на шалу“. „Ако је све тако као што је рекао Метју Палмер, и то на Косову… »
Ексклузивно Председник Вучић о Палмеровим претњама: Да повуку таксе, а ми да признамо Косово? То подсећа на шалу

Ексклузивно Председник Вучић о Палмеровим претњама: Да повуку таксе, а ми да признамо Косово? То подсећа на шалу

Вечерње новости 02.11.2019
Први човек Србије за "Новости" АКО је све тако као што је рекао Метју Палмер, и то на Косову где сам очекивао да ће тражити смањивање очекивања приштинских власти и да ће им указати на то да је неопходан компромис, питам се о… »

Вести дана »