Povezane vesti
Vučić: Očekivao sam da će Palmer u Prištini tražiti da 'smanje očekivanja'
Slobodna Evropa 02.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas i da ga je iznenadilo to što je američki izaslanik Metju Palmer prilikom poseta Prištini i Skoplju "govorio samo o obavezama Srbije, a ne i o obavezama Kosova": "Ono čime sam bio iznenađen to je činjenica… »
Vučić: Pretnje sankcijama govore kako nas tretiraju
Novi magazin 02.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da izjava američkog izaslanika Metjua Palmera o riziku uvođenja sankcija zbog kupovine ruske vojne opreme govore o tome kako SAD tretiraju Srbiju. "Nismonabavili S-400, a za sve drugo svi oni odavno znaju… »
Vučić: Očekivao sam da će Palmer u Prištini tražiti da "smanje očekivanja"
N1 Info 02.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga je iznenadilo to što je američki izaslanik Metju Palmer prilikom poseta Prištini i Skoplju govorio samo o obavezama Srbije, a ne i o obavezama Kosova. "Ono čime sam bio iznenađen to je činjenica da je… »
Vučić odgovara Palmeru: Ovo me podseća na šalu!
Sputnik 02.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga nedavne izjave zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD Metjua Palmera o Kosovu i Metohiji „podsećaju na šalu“. „Ako je sve tako kao što je rekao Metju Palmer, i to na Kosovu, gde sam očekivao da će… »
Ekskluzivno Predsednik Vučić o Palmerovim pretnjama: Da povuku takse, a mi da priznamo Kosovo? To podseća na šalu
Večernje novosti 02.11.2019
Prvi čovek Srbije za "Novosti" AKO je sve tako kao što je rekao Metju Palmer, i to na Kosovu gde sam očekivao da će tražiti smanjivanje očekivanja prištinskih vlasti i da će im ukazati na to da je neophodan kompromis, pitam se o čemu onda da pregovaramo… »
Vesti dana »

Trči preko krova, pa beži u šumu: Objavljen prvi snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka, oglasio se FBI: "nemamo pojma gde je!" (video)
Blic pre 50 minutajoš 26 povezanih

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 40 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 15 minutajoš 20 povezanih

Kada budete videli tortu koju je Matić priredio za mezimicu neće vam biti dobro: Ukrašena je svežim cvećem
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih