Povezane vesti

Lalatović iskren: Najlošije izdanje protiv Partizana od kada sam trener!

Lalatović iskren: Najlošije izdanje protiv Partizana od kada sam trener!

Hot sport 02.11.2019
Vojvodina je odigrala bledo u porazu od Partizana 4:0 na stadionu u Humskoj. Nakon meča trener gostujućeg tima na konferenciji za medije bio je u potpunosti iskren. – Krivo mi je što nismo ušli u meč onako kako sam očekivao. Krivo mi je i zbog… »
Lalatović kritikuje: Ovo je najlošija igra mog tima protiv Partizana!

Lalatović kritikuje: Ovo je najlošija igra mog tima protiv Partizana!

Mondo 02.11.2019
Trener Vojvodine rekao da njegov tim mora mnogo stvari da promeni. "Tražićemo bodove protiv ekipa nama sličnih kvaliteta" Trener Vojvodine rekao da njegov tim mora mnogo stvari da promeni. "Tražićemo bodove protiv ekipa nama sličnih kvaliteta"… »
Lalatović lamentira nad prošlim vremenima: "Nekad igraš i sa slomljenim prstom, pa ako gubiš jedan, nećeš dva. A…

Lalatović lamentira nad prošlim vremenima: "Nekad igraš i sa slomljenim prstom, pa ako gubiš jedan, nećeš dva. A…

Sportske.net 02.11.2019
Nije bio ljut trener Vojvodine, uprkos ubedljivom porazu, ali je istakao i razliku budžetu između "večitih" i Novosađana. Partizan je danas bez problema pobedio Vojvodinu 4:0, a trener Novosađana Nenad Lalatović je priznao da je ovo bila najslabija… »
Lalatović: Moje najslabije trenersko izdanje u Humskoj

Lalatović: Moje najslabije trenersko izdanje u Humskoj

Sportski žurnal 02.11.2019
Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je Partizan zasluženo pobedio i da je poraz od 4:0 njegovo najslabije izdanje kao trenera u Humskoj. – Nismo ušli u utakmicu onako kako sam očekivao. Posebno mi je krivo za onaj penal, ali to ne umanjuje… »
Lalatović nasmejan posle debakla u Humskoj: Partizan daleko bolji, nije nas bilo nigde u duelima

Lalatović nasmejan posle debakla u Humskoj: Partizan daleko bolji, nije nas bilo nigde u duelima

Telegraf 02.11.2019
Sve je jasno treneru Novosađana. Fudbaleri Vojvodine naišli su danas na boljeg od sebe. Partizan je nadvisio "lale" u svim segmentima utakmice, slobodno se može konstatovati da su gosti bili bezopasni po gol crno-belih, a vrlo ranjivi u defanzivi -… »

Vesti dana »