Повезане вести
Лалатовић искрен: Најлошије издање против Партизана од када сам тренер!
Хот спорт 02.11.2019
Војводина је одиграла бледо у поразу од Партизана 4:0 на стадиону у Хумској. Након меча тренер гостујућег тима на конференцији за медије био је у потпуности искрен. – Криво ми је што нисмо ушли у меч онако како сам очекивао… »
Лалатовић критикује: Ово је најлошија игра мог тима против Партизана!
Мондо 02.11.2019
Тренер Војводине рекао да његов тим мора много ствари да промени. "Тражићемо бодове против екипа нама сличних квалитета" Тренер Војводине рекао да његов тим мора много ствари да промени. "Тражићемо бодове против екипа нама… »
Лалатовић ламентира над прошлим временима: "Некад играш и са сломљеним прстом, па ако губиш један, нећеш два. А данас..."…
Спортске.нет 02.11.2019
Није био љут тренер Војводине, упркос убедљивом поразу, али је истакао и разлику буџету између "вечитих" и Новосађана. Партизан је данас без проблема победио Војводину 4:0, а тренер Новосађана Ненад Лалатовић је признао да је… »
Лалатовић: Моје најслабије тренерско издање у Хумској
Спортски журнал 02.11.2019
Тренер Војводине Ненад Лалатовић рекао је да је Партизан заслужено победио и да је пораз од 4:0 његово најслабије издање као тренера у Хумској. – Нисмо ушли у утакмицу онако како сам очекивао. Посебно ми је криво за онај пенал… »
Лалатовић насмејан после дебакла у Хумској: Партизан далеко бољи, није нас било нигде у дуелима
Телеграф 02.11.2019
Све је јасно тренеру Новосађана. Фудбалери Војводине наишли су данас на бољег од себе. Партизан је надвисио "лале" у свим сегментима утакмице, слободно се може констатовати да су гости били безопасни по гол црно-белих, а врло… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Горана Весића и још 12 особа за пад надстрешнице у Новом Саду
Ист медиа пре 1 сатјош 44 повезане

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 3 сатајош 34 повезане

Погледајте снимак привођења пољопривредника из Новог Сада и Бачке Паланке ВИДЕО
Нова пре 49 минутајош 24 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 29 минутајош 25 повезаних