Povezane vesti

Visoki policijski zvaničnik ubijen u Moskvi

Politika 02.11.2019
MOSKVA – Visoki zvaničnik službe bezbednosti na ruskom Kavkazu i njegov brat ubijeni su danas na ulici u Moskvi, saopšteno je iz policije. „Nepoznata osoba je pucala na dva čoveka na zapadu glavnog grada, a jedan od njih je bio direktor Centra za… »

Šef centra za antiterorizam ubijen u Moskvi

B92 02.11.2019
Moskva -- Ibrahim Eldžarkijev, šef odeljenja u Ingušetiji centra za antiterorizam ruskog ministarstva unutrašnjih poslova, ubijen je u subotu u Moskvi. Ovo je za agenciju TAS S potvrdio izvor službe za vandredne situacije. Prema ranijim… »

Pucnjava u Moskvi: Ubijen šef centra za antiterorizam (uznemirujući snimak)

Blic 02.11.2019
Ibrahim Eldžarkijev, šef odeljenja Centra za antiterorizam ruskog ministarstva unutrašnjih poslova u Ingušetiji, ubijen je danas u Moskvi. Ovo je za agenciju TASS potvrdio izvor iz Službe za vanredne situacije. Prema ranijim izveštajima, pucnjava se… »

Šef centra za antiterorizam u Ingušetiji ubijen u Moskvi

Dnevnik 02.11.2019
MOSKVA: Ibrahim Eldžarkijev, šef odeljenja u Ingušetiji centra za antiterorizam ruskog ministarstva unutrašnjih poslova, ubijen je danas u Moskvi. Ovo je za agenciju TAS S potvrdio izvor službe za vandredne situacije. Prema ranijim izveštajima… »

Visoki policijski zvaničnik ubijen u Moskvi

Novi magazin 02.11.2019
Visoki zvaničnik službe bezbednosti na ruskom Kavkazu i njegov brat ubijeni su danas na ulici u Moskvi, saopšteno je iz policije. "Nepoznata osoba je pucala na dva čoveka na zapadu glavnog grada, a jedan od njih je bio direktor Centra za borbu protiv… »

Visoki policijski zvaničnik ubijen u Moskvi

N1 Info 02.11.2019
Visoki zvaničnik službe bezbednosti na ruskom Kavkazu i njegov brat ubijeni su na ulici u Moskvi, saopšteno je iz policije. "Nepoznata osoba je pucala na dva čoveka na zapadu glavnog grada, a jedan od njih je bio direktor Centra za borbu protiv… »

Šef centra za antiterorizam u Ingušetiji ubijen u Moskvi

RTV 02.11.2019
MOSKVA - Ibrahim Eldžarkijev, šef odeljenja u Ingušetiji centra za antiterorizam ruskog ministarstva unutrašnjih poslova, ubijen je danas u Moskvi. Ovo je za agenciju TASS potvrdio izvor službe za vanredne situacije. Prema ranijim izveštajima… »

Isplivao šokantan snimak atentata u Moskvi: Ubica prvo upucao glavnog čoveka za borbu protiv ekstremizma, pa njegovog brata…

Kurir 02.11.2019
Rukovodilac Centra za borbu protiv ekstremizma u Ingušetiji Ibrahim Eldžarkijev i njegov brat ubijeni su u Moskvi, preneli su ruski mediji. Ubistvo se desilo u Ulici Anohina a na snimku koji se pojavio na internetu može se videti da je ubica prvo… »

Pucnjava u Moskvi, ubijen šef centra za antiterorizam

RTS 02.11.2019
U Moskvi je ubijen Ibrahim Eldžarkijev, šef Centra za antiterorizam ruskog ministarstva unutrašnjih poslova, u Ingušetiji. Izvor službe za vandredne situacije potvrdio je za Tas da je ubijen šef Centra za antiterorizam u Ingušetiji. Prema ranijim… »

Vesti dana »