Povezane vesti

Bugari besni na Makrona zbog izjave da u francusku dolaze ilegalne bugarske filijale: Niko ne sme da diskredituje našu zemlju…

Kurir 02.11.2019
Bugarska je danas uputila protestnu notu Francuskoj zbog izjave predsednika Emanuela Makrona francuskom nedeljniku Valer aktijel (Valeurs actuelles) u kojem se pominju "bugarske ilegalne filijale", saopštilo je bugarsko Ministarstvo inostranih poslova… »

Bugarska uputila protestnu notu Francuskoj zbog Makronove izjave

Politika 02.11.2019
SOFIJA – Bugarska je uputila Francuskoj protestnu notu zbog izjava predsednika Emanuela Makrona, a francuska ambasadorka u Sofiji pozvana je u bugarsko ministarstvo spoljnih poslova na razgovor 4. novembra. Makron je u intervjuu krajnje desnom magazinu… »

Bugarska uputila protestnu notu Francuskoj zbog Makronove izjave

RTV 02.11.2019
SOFIJA - Bugarska je uputila Francuskoj protestnu notu zbog izjava predsednika Emanuela Makrona, a francuska ambasadorka u Sofiji pozvana je u bugarsko ministarstvo spoljnih poslova na razgovor 4. novembra. Makron je u intervjuu krajnje desnom magazinu… »

Bugarska: Protestna nota Francuskoj zbog Makronove izjave

Dnevnik 02.11.2019
SOFIJA: Bugarska je uputila Francuskoj protestnu notu zbog izjava predsednika Emanuela Makrona, a francuska ambasadorka u Sofiji pozvana je u bugarsko ministarstvo spoljnih poslova na razgovor 4. novembra. Makron je u intervjuu krajnje desnom magazinu… »

Bugarska uputila protestnu notu Francuskoj zbog Makronove izjave

RTS 02.11.2019
Bugarska je uputila Francuskoj protestnu notu zbog izjava predsednika Emanuela Makrona, a francuska ambasadorka u Sofiji pozvana je u bugarsko ministarstvo spoljnih poslova na razgovor 4. novembra. Emanuel Makron je u intervjuu krajnje desnom magazinu… »

Vesti dana »