Povezane vesti
Masovna tuča na Kupusijadi u Futogu, povređena petorica mladića
Radio 021 03.11.2019
Petorica mladića povređena su u masovnoj tuči koja se u subotu oko 23 časa dogodila na Kupusijadi, ispred restorana u centru Futoga. Kako je za 021 rečeno u Hitnoj pomoći, svi su zadobili lake telesne povrede. Dvojica mladića stari 20 godina zadobili su… »
Masovna tuča na Kupusijadi, više mladića povređeno
Moj Novi Sad 03.11.2019
Petorica mladića povređena su u masovnoj tuči koja se sinoć oko 23 časa dogodila na Kupusijadi, ispred restorana u centru Futoga. Kako je za 021 rečeno u Hitnoj pomoći, svi su zadobili lake telesne povrede. Dvojica mladića stari 20 godina zadobila su… »
Petorica mladića povređena u centru Futoga
NoviSad.com 03.11.2019
Novi Sad - Petorica mladića povređena su u masovnoj tuči koja se sinoć oko 23 časa dogodila na Kupusijadi, ispred restorana u centru Futoga. Kako je za 021 rečeno u Hitnoj pomoći, svi su zadobili lake telesne povrede. Dvojica mladića stari 20 godina… »
Vesti dana »
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
Danas pre 6 minutajoš 56 povezanih
Upustvo za vanredne situacije zbog ekstremnih temperatura u Srbiji - evo šta kaže Ministarstvo: Evo da li to znači da se skraćuje radno vreme
Nova pre 4 satijoš 43 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Insajder pre 40 minutajoš 14 povezanih
"Nećeš dobiti tri od jednom" Novak Đoković i Arina Sabalenka razgovorom nasmejali planetu (video)
Večernje novosti pre 41 minutajoš 30 povezanih