Povezane vesti
Ruski avion došao da gasi požare tek pošto je kiša obavila veći deo posla
N1 Info 03.11.2019
Višednevni požari na Staroj planini buknuli su 27. oktobra. Kako bi se situacija normalizavala, u akciju gašenja vatre, od juče je uključen ruski avion "iljušin 76". Međutim, da li je takav potez napravljen kasno, s obzirom na to da je Vlada Srbije… »
Sputnjik: "iljušin" i danas gasi požare na Staroj planini
Južne vesti 03.11.2019
Nakon što je juče dva puta izručio vodu na, tada već lokalizovani požar na Staroj planini, ruski avion specijalizovan za ovu namenu "iljušin" isto će uraditi i danas, prenosi ruska novinska agencija Sputnjik. Letelica je juče izbacila 84 tone vode, a da… »
Vesti dana »
Posle naglog obrta vremena stiže nova pretnja: RHMZ upozorio na veliku opasnost u ovom delu Srbije
Mondo pre 2 satajoš 26 povezanih
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 1 satjoš 42 povezane
VJT: Podignuta optužnica za pokušaj ubistva u Elektrotehničkoj školi u Novom Sadu
Beta pre 56 minutajoš 18 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 21 minutajoš 101 povezana
Uhapšen maloletnik (17) zbog pokušaja iznude dva miliona evra od vlasnika više poslovnih objekata u Beogradu
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 15 povezanih