Povezane vesti

Šapovalov hvali Đokovića: Novak je najkompletniji igrač na svetu

Šapovalov hvali Đokovića: Novak je najkompletniji igrač na svetu

Večernje novosti 03.11.2019
Nemam šta da izgubim, super je biti u finalu, ovo je za mene bonus i trudiću se da uživam, kaže Denis Šapovalov. Kanadski teniser Denis Šapovalov je ušao u prvo svoje masters finale posle predaje Rafaela Nadala, a tamo ga čeka maestralni Novak… »
„Nadam se da će Novak promašivati, nemam šta da izgubim!“

„Nadam se da će Novak promašivati, nemam šta da izgubim!“

Vesti online 03.11.2019
Kanadski teniser Denis Šapovalov pričao je o trenucima pred polufinale Mastersa u Parizu i finale sa Novakom Đokovićem. Šapovalov je ušao u prvo Masters finale u karijeri posle predaje Rafaela Nadala. Kanađaninu su analitičari davali pristojne… »
Prvo ga hvalio, a onda se ofirao! Rival Novaka Đokovića spremio pakleni plan za pobedu u finalu mastersa u Parizu!

Prvo ga hvalio, a onda se ofirao! Rival Novaka Đokovića spremio pakleni plan za pobedu u finalu mastersa u Parizu!

Sportal blic 03.11.2019
danas od 15 sati igra finale mastersa u Parizu protiv Kanađanina Denisa Šapovalova. Novak, , ponovo ima šansu da godinu završi na prvom mestu. S druge strane, Šapovalovu će ovo biti prvo masters finale u karijeri. - Naučio sam mnogo iz prethodnih… »
Šapovalov: Probaću da učinim Novaka nervoznim

Šapovalov: Probaću da učinim Novaka nervoznim

N1 Info 03.11.2019
Kanadski teniser Denis Šapovalov kaže da će biti rasterećen u finalu Mastersa u Parizu sa Novakom Đokovićem. Šapovalov je u svoje prvo Masters finale došao posle predaje Rafaela Nadala, koji je povredio trbušni mišić na treningu. “Spremao sam… »
Da li Đokoviću treba pomoć itana hanta? Potpuno realno: Evo kako Novak može do prvog mesta na svetu na kraju godine!

Da li Đokoviću treba pomoć itana hanta? Potpuno realno: Evo kako Novak može do prvog mesta na svetu na kraju godine!

Sportal blic 03.11.2019
Veliko finale mastersa u Parizu je ove nedelje od 15 sati pred nama! Iako su svi ljubitelji belog sporta želeli da gledaju „el klasiko” u Bersiju, Rafael Nadal se potrudio da do toga ne dođe. Od sutra prvi igrač planete je , pa će Kanađanin na… »

Vesti dana »