Povezane vesti
Šapovalov hvali Đokovića: Novak je najkompletniji igrač na svetu
Večernje novosti 03.11.2019
Nemam šta da izgubim, super je biti u finalu, ovo je za mene bonus i trudiću se da uživam, kaže Denis Šapovalov. Kanadski teniser Denis Šapovalov je ušao u prvo svoje masters finale posle predaje Rafaela Nadala, a tamo ga čeka maestralni Novak Đoković… »
„Nadam se da će Novak promašivati, nemam šta da izgubim!“
Vesti online 03.11.2019
Kanadski teniser Denis Šapovalov pričao je o trenucima pred polufinale Mastersa u Parizu i finale sa Novakom Đokovićem. Šapovalov je ušao u prvo Masters finale u karijeri posle predaje Rafaela Nadala. Kanađaninu su analitičari davali pristojne šanse… »
Šapovalov: Probaću da učinim Novaka nervoznim
N1 Info 03.11.2019
Kanadski teniser Denis Šapovalov kaže da će biti rasterećen u finalu Mastersa u Parizu sa Novakom Đokovićem. Šapovalov je u svoje prvo Masters finale došao posle predaje Rafaela Nadala, koji je povredio trbušni mišić na treningu. “Spremao sam se za meč u… »
Prvo ga hvalio, a onda se ofirao! Rival Novaka Đokovića spremio pakleni plan za pobedu u finalu mastersa u Parizu!
Sportal blic 03.11.2019
danas od 15 sati igra finale mastersa u Parizu protiv Kanađanina Denisa Šapovalova. Novak, , ponovo ima šansu da godinu završi na prvom mestu. S druge strane, Šapovalovu će ovo biti prvo masters finale u karijeri. - Naučio sam mnogo iz prethodnih okršaja… »
Da li Đokoviću treba pomoć itana hanta? Potpuno realno: Evo kako Novak može do prvog mesta na svetu na kraju godine!
Sportal blic 03.11.2019
Veliko finale mastersa u Parizu je ove nedelje od 15 sati pred nama! Iako su svi ljubitelji belog sporta želeli da gledaju „el klasiko” u Bersiju, Rafael Nadal se potrudio da do toga ne dođe. Od sutra prvi igrač planete je , pa će Kanađanin na megdan… »
Vesti dana »

Vučić pozdravio narod u Ubu: Nikome nije potrebno nasilje, ne postoji ništa važnije od dijaloga (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih

Srbija je glavni favorit za zlato: Čak je i Ataman svestan moći Orlova! Igra voša kao barsa: Stara dama povela za 27 sekundi!
Hot sport pre 17 minutajoš 45 povezanih

Ana Nikolić prijavila Raleta za nasilje, izrečena mu zabrana prilaska 48 sati
Hello pre 17 minutajoš 20 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: osveženje sa svežom vazdušnom masom i promenljivo oblačno vreme
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 31 povezana