Повезане вести

Грабар-Китаровић о програму нове кандидатуре: Економски показатељи јесу бољи, међутим то се још није прелило на живот људи…

Грабар-Китаровић о програму нове кандидатуре: Економски показатељи јесу бољи, међутим то се још није прелило на живот људи…

Вечерње новости 03.11.2019
Председница Хрватске жели да људи живе боље, да осете то на својим платама. Хрватска председница Колинда Грабар-Китаровић најавила је да ће објавити програм кандидатуре 11. новембра. Она је за Н1 говорила и о економским… »
Китаровић: У Вуковару нису главни проблем ћириличне плоче

Китаровић: У Вуковару нису главни проблем ћириличне плоче

РТВ 03.11.2019
ЗАГРЕБ - У Вуковару нису главни проблем ћириличне плоче, сматра хрватска председница Колинда Грабар-Китаровић и додаје да се, да би се говорило о помирењу, морају решити питање ратних злочина. "Ја сам прошла кроз све ове године… »
Колинда се огласила о ћириличним плочама у Вуковару

Колинда се огласила о ћириличним плочама у Вуковару

Вести онлине 03.11.2019
У Вуковару нису главни проблем ћириличне плоче, сматра хрватска председница Колинда Грабар-Китаровић и додаје да се, да би се говорило о помирењу, морају решити питање ратних злочина. – Ја сам прошла кроз све ове године све… »
"Није мене Тито послао у Америку, послао ме мој тата месар!"

"Није мене Тито послао у Америку, послао ме мој тата месар!"

Ало 03.11.2019
Она је за Н1 говорила и о економским показатељима у Хрватској. Хрватска председница Колинда Грабар-Китаровић најавила је да ће објавити програм кандидатуре 11. новембра. Она је за Н1 говорила и о економским показатељима у… »
Грабар Китаровић: Програм кандидатуре објавићу 11. новембра

Грабар Китаровић: Програм кандидатуре објавићу 11. новембра

Вести онлине 03.11.2019
Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић најавила је да ће објавити програм кандидатуре 11. новембра. Она је за Н1 говорила и о економским показатељима у Хрватској. – Нисам рекла да ће Хрватска бити најпросперитетнија… »
"Није ме Тито послао у САД, послао ме тата месар који је крваво радио"

"Није ме Тито послао у САД, послао ме тата месар који је крваво радио"

Мондо 03.11.2019
Председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић пориче да је икада рекла да ће Хрватска бити најпросперитетнија држава за пет година и одговара на примедбе историчара на њење изаве о Титу и СФРЈ. Председница Хрватске Колинда… »
Колинда наставља са бламовима док прича о југославији: Није ме Тито послао у сад, послао ме тата месар који је крваво радио…

Колинда наставља са бламовима док прича о југославији: Није ме Тито послао у сад, послао ме тата месар који је крваво радио…

Курир 03.11.2019
Иако је објављен само делић интервјуа хрватске председнице Колинде Грабар-Китаровић за емисију "Точка" већ сад се полемише о томе шта је све изјавила. Пориче како је икада рекла да ће Хрватска бити најпросперитетнија држава за… »

Вести дана »