Povezane vesti

Grabar-Kitarović o programu nove kandidature: Ekonomski pokazatelji jesu bolji, međutim to se još nije prelilo na život…

Grabar-Kitarović o programu nove kandidature: Ekonomski pokazatelji jesu bolji, međutim to se još nije prelilo na život…

Večernje novosti 03.11.2019
Predsednica Hrvatske želi da ljudi žive bolje, da osete to na svojim platama. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović najavila je da će objaviti program kandidature 11. novembra. Ona je za N1 govorila i o ekonomskim pokazateljima u Hrvatskoj… »
Kitarović: U Vukovaru nisu glavni problem ćirilične ploče

Kitarović: U Vukovaru nisu glavni problem ćirilične ploče

RTV 03.11.2019
ZAGREB - U Vukovaru nisu glavni problem ćirilične ploče, smatra hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović i dodaje da se, da bi se govorilo o pomirenju, moraju rešiti pitanje ratnih zločina. "Ja sam prošla kroz sve ove godine sve dopise koje… »
Kolinda se oglasila o ćiriličnim pločama u Vukovaru

Kolinda se oglasila o ćiriličnim pločama u Vukovaru

Vesti online 03.11.2019
U Vukovaru nisu glavni problem ćirilične ploče, smatra hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović i dodaje da se, da bi se govorilo o pomirenju, moraju rešiti pitanje ratnih zločina. – Ja sam prošla kroz sve ove godine sve dopise koje sam… »
"Nije mene Tito poslao u Ameriku, poslao me moj tata mesar!"

"Nije mene Tito poslao u Ameriku, poslao me moj tata mesar!"

Alo 03.11.2019
Ona je za N1 govorila i o ekonomskim pokazateljima u Hrvatskoj. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović najavila je da će objaviti program kandidature 11. novembra. Ona je za N1 govorila i o ekonomskim pokazateljima u Hrvatskoj. - Nisam rekla da… »
Grabar Kitarović: Program kandidature objaviću 11. novembra

Grabar Kitarović: Program kandidature objaviću 11. novembra

Vesti online 03.11.2019
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović najavila je da će objaviti program kandidature 11. novembra. Ona je za N1 govorila i o ekonomskim pokazateljima u Hrvatskoj. – Nisam rekla da će Hrvatska biti najprosperitetnija država za pet godina… »
Kolinda nastavlja sa blamovima dok priča o jugoslaviji: Nije me Tito poslao u sad, poslao me tata mesar koji je krvavo radio…

Kolinda nastavlja sa blamovima dok priča o jugoslaviji: Nije me Tito poslao u sad, poslao me tata mesar koji je krvavo radio…

Kurir 03.11.2019
Iako je objavljen samo delić intervjua hrvatske predsednice Kolinde Grabar-Kitarović za emisiju "Točka" već sad se polemiše o tome šta je sve izjavila. Poriče kako je ikada rekla da će Hrvatska biti najprosperitetnija država za pet godina. "Nisam… »
"Nije me Tito poslao u SAD, poslao me tata mesar koji je krvavo radio"

"Nije me Tito poslao u SAD, poslao me tata mesar koji je krvavo radio"

Mondo 03.11.2019
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović poriče da je ikada rekla da će Hrvatska biti najprosperitetnija država za pet godina i odgovara na primedbe istoričara na njenje izave o Titu i SFRJ. Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović poriče… »

Vesti dana »