Povezane vesti
Psi lutalice poklali ovce u Novom Pazaru, vlasnik Halko jedva spasio živu glavu (FOTO)(VIDEO)
RINA 03.11.2019
Novi Pazar – Halko Papić jutros je u svom toru u kom je držao ovce doživeo horor. Psi lutalice preko noći upali su na njegovo imanje i zaklali sedam, a teško ranili šest ovaca. “Kad sam došao rano jutros, imao sam šta i da vidim. Psi su… »
Užas u Novom Pazaru: Domaćin je čuo lavež pasa, istrčao je iz kuće, zatekao je strašan prizor u svom toru (uznemirujući…
Večernje novosti 03.11.2019
Tor je bio relativno dobro obezbeđen, ali je čopor uspeo da ga probije. Rano jutros čopor od desetak pasa lutalica upao je u tor domaćina Halka Papića na periferiji Novog Pazara i bukvalno je raskomadao sedam ovaca dok je šest teško povredio. I… »
Jeziv prizor u novom pazaru: Čopor pasa lutalica iskasapio ovce! Upali u tor i kidali im meso, napali i gazdu jedva se…
Kurir 03.11.2019
NOVI PAZAR - Halko Papić, poljoprivrednik čije je domaćinstvo na periferiji Novog Pazara zatekao je pre par dana stravičan prizor u svom dvorištu i toru - njegovo stado iskasapio je čopor pasa lutalica. Sedam ovaca je usmrćeno, još šest… »
Vesti dana »
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 10 satijoš 3 povezane
Danas samit lidera EU i Zapadnog Balkana: Četiri teme na stolu, učestvuje i Vučić
Blic pre 38 minutajoš 6 povezanih
Vučević: Ponosan sam na napredak u opremanju i modernizaciji Vojske Srbije
RTS pre 1 satjoš 4 povezane