Povezane vesti
Mrežaste čarape, lanci i ogroman dekolte: Luna Đogani je prvi put nastupala u Srbiji, a njen s*ksi imidž će vas…
Kurir 03.11.2019
Luna Đogani prvi put je imala nastup u Srbiji, a svi su komentarisali njen stajling. Ona je došla u crnom, lakovanom bodiju, mrežastim čarapama i kosu je vezala u rep. U prvom planu su njene bujne grudi koje je nedavno uradila, a pratioci su… »
"Ženetine, saberite se": Goca Tržan je zbog ovoga "izgrmela", komentar koji je dala će vas naterati da se zamislite
Blic 03.11.2019
Goca Tržan poznata je po tome da nema dlake na jeziku i da ume oštro da osudi zlurade komentare. Ovoga puta imala je jasnu poruku za sve žene koje nipodaštavaju druge jer su imale estetske zahvate. - Ali ove ženetine - što sam veća mučenica i… »
Ženetine, saberite se stvarno! Goca Tržan izgorela od besa zbog ovoga, svaka dama će se dobro zamisliti! (Foto)
Kurir 03.11.2019
Goca Tržan uvek je bez dlake na jeziku govorila svoje stavove, a ovaj put je pobesnela na društvenim mrežama. Pevačica je kritikovala žene koje "glume žrtve" i poručila im da se saberu. "Ali ove "što sam veća mučenica i žrtva u braku, bolja sam… »
Vesti dana »
Drakulić o sankcijama NIS-u: Srbija izgubila ogromno vreme, nismo spremni da izgubimo ruski gas
Nova pre 31 minutajoš 43 povezane
Jokić i Vestbruk zabeležili po tripl-dabl učinak u pobedi protiv Bruklina
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
11 Mrtvih,: 300.000 evakuisanih Pakleni požari u Los Anđelesu ne prestaju, proglašena vanredna situacija: Hiljade zatvorenika učestvuje u gašenju vatrene stihije (foto)
Blic pre 3 satajoš 25 povezanih
Zelenski: Vojnici zarobili dva severnokorejska vojnika; Moskva: Oslobođeno naselje Ševčenko
RTS pre 8 minutajoš 12 povezanih
Nova titula za hamada međedovića: Srbija ima još jednog tenisera u 100 najboljih na svetu!
Hot sport pre 2 satajoš 15 povezanih