Povezane vesti

Mrežaste čarape, lanci i ogroman dekolte: Luna Đogani je prvi put nastupala u Srbiji, a njen s*ksi imidž će vas…

Mrežaste čarape, lanci i ogroman dekolte: Luna Đogani je prvi put nastupala u Srbiji, a njen s*ksi imidž će vas…

Kurir 03.11.2019
Luna Đogani prvi put je imala nastup u Srbiji, a svi su komentarisali njen stajling. Ona je došla u crnom, lakovanom bodiju, mrežastim čarapama i kosu je vezala u rep. U prvom planu su njene bujne grudi koje je nedavno uradila, a pratioci su… »
"Ženetine, saberite se": Goca Tržan je zbog ovoga "izgrmela", komentar koji je dala će vas naterati da se zamislite

"Ženetine, saberite se": Goca Tržan je zbog ovoga "izgrmela", komentar koji je dala će vas naterati da se zamislite

Blic 03.11.2019
Goca Tržan poznata je po tome da nema dlake na jeziku i da ume oštro da osudi zlurade komentare. Ovoga puta imala je jasnu poruku za sve žene koje nipodaštavaju druge jer su imale estetske zahvate. - Ali ove ženetine - što sam veća mučenica i… »
Ženetine, saberite se stvarno! Goca Tržan izgorela od besa zbog ovoga, svaka dama će se dobro zamisliti! (Foto)

Ženetine, saberite se stvarno! Goca Tržan izgorela od besa zbog ovoga, svaka dama će se dobro zamisliti! (Foto)

Kurir 03.11.2019
Goca Tržan uvek je bez dlake na jeziku govorila svoje stavove, a ovaj put je pobesnela na društvenim mrežama. Pevačica je kritikovala žene koje "glume žrtve" i poručila im da se saberu. "Ali ove "što sam veća mučenica i žrtva u braku, bolja sam… »

Vesti dana »