Povezane vesti

Rada stigla u Beograd nakon priče o deportaciji, pa otkrila šta se zaista desilo u Švajcarskoj

Rada stigla u Beograd nakon priče o deportaciji, pa otkrila šta se zaista desilo u Švajcarskoj

Telegraf 03.11.2019
- Ne mogu da verujem da od 99 odsto, gde sam mogla da budem puštena, oni su izabrali onaj 1 procenat njihovog perfektnog zakona - počela je sa pričom pevačica. Rada Manojlović vratila se danas, oko 14 časova, u Beograd iz Švajcarske nakon priče da… »
Radu Manojlović deportuju iz Švajcarske

Radu Manojlović deportuju iz Švajcarske

Večernje novosti 03.11.2019
Popularna pevačica doživela neprijatnost, bila prinuđena da otkaže nastup. Rada Manojlović doživela je u subotu veliku neprijatnost u Švajcarskoj, gde je otišla na zakazani nastup. Međutim, pevačica je zbog provera zadržana na aerodromu više… »
Izbezumljena, bez šminke i brusa: Rada Manojlović stigla iz Ciriha nakon noćne drame, pa otkrila kako je u sve prste…

Izbezumljena, bez šminke i brusa: Rada Manojlović stigla iz Ciriha nakon noćne drame, pa otkrila kako je u sve prste…

Blic 03.11.2019
Pevačica Rada Manojlović stigla je danas oko 14 časova u Beograd, nakon što je sinoć prošla kroz pravu dramu na ciriškom aerodromu. Rada je, podsetimo, juče otputovala u Cirih gde je uveče imala zakazan nastup, međutim čim je sletela na… »
Rada Manojlović stigla u Beograd nakon priče o deportaciji: Pevačica otkrila šta se zaista desilo u Švajcarskoj (foto)

Rada Manojlović stigla u Beograd nakon priče o deportaciji: Pevačica otkrila šta se zaista desilo u Švajcarskoj (foto)

Večernje novosti 03.11.2019
Ova situacija nije joj se desila svih ovih 12 godina koliko je na estradi. Rada Manojlović vratila se u nedelju oko 14 časova, u Beograd iz Švajcarske nakon priče da će biti deportovana iz te zemlje. Popularna pevačica je rekla da joj nisu dozvolili… »
Harisu nije bilo lako, policajci su me sklonili kao da nemam ništa: Rada Manojlović otkrila šta se sve desilo u…

Harisu nije bilo lako, policajci su me sklonili kao da nemam ništa: Rada Manojlović otkrila šta se sve desilo u…

Kurir 03.11.2019
Radu Manojlović policija je zadržala na aerodromu u Švajcarskoj, gde nije mogla da nastupa zbog radne vize. Pevačica je u Sribju došla iscrpljena i bez šminke, pa je progovorila o neprijatnoj situaciji. "Policajac je 99 posto mogao da me pusti, ali… »
"Ovo se dogodilo zbog Noći veštica": Nakon što je deportovana iz Švajcarske, Rada se oglasila i otkrila šta se tačno…

"Ovo se dogodilo zbog Noći veštica": Nakon što je deportovana iz Švajcarske, Rada se oglasila i otkrila šta se tačno…

Blic 02.11.2019
Rada Manojlović je u toku današnjeg dana deportovana iz Švajcarske za Srbiju, a poznata pevačica se sada za "Blic" izjadala o ovoj neprijatnoj situaciji. - Imala sam vizu, sve plaćeno i odštampano, plaćen je i porez za moj nastup, a nisu me pustili… »

Vesti dana »