Povezane vesti
Bastać: Speman sam da odem na informativni razgovor u policiju
Novi magazin 03.11.2019
Predsednik opštine Stari grad i funkcioner Stranke Slobode i pravde Marko Bastać izjavio je večeras da je spreman da ode u policiju na informativni razgovor zbog optužbi o umešanosti u korupciju i mučenje, koje je izneo njegov kum Lazar Lešnjak ističući… »
Bastać: Policija me još nije zvala, Lešnjak je ucenjen, ali ne znam čime
N1 Info 03.11.2019
Predsednik opštine Stari grad i funkcioner Stranke Slobode i pravde Marko Bastać izjavio je u "Utisku nedelje" da je spreman da ode u policiju na informativni razgovor zbog optužbi o umešanosti u korupciju i mučenje, koje je izneo njegov kum Lazar… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Osumnjičeni ima 22 godine i priznao je ocu šta je uradio, tvrde američki mediji
BBC News pre 55 minutajoš 32 povezane

Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih

U Srbiji cene lične potrošnje 0,2 odsto više nego u julu, a 4,7 odsto više nego godinu pre
Jugmedia pre 3 satajoš 33 povezane

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 16 povezanih

Povratak leta i 30 stepeni, pa nevreme i osveženje: Otkrivamo kakav je vikend pred nama
Telegraf pre 3 satajoš 34 povezane