Povezane vesti
Jelena karleuša plakala je bez prestanka! Zbog nje je sedela u hotelskoj sobi i ridala, a Duško je u publici sedeo u prvom…
Kurir 03.11.2019
Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Atina, kao pravi profesionalac prošetala je modnom pistom na jednoj dečijoj modnoj reviji u Beogradu. Međutim, za to vreme, poznata mama bila je u Cririhu zbog već ranije zakazanih poslovnih obaveza, te nije mogla da… »
"Plakala sam u hotelu, nisam mogla da se smirim": Karleuša o manekenskom debiju ćerke Atine
Telegraf 03.11.2019
- Ja, nažalost, nisam bila tu. Upravo sam se vratila iz inostranstva, ali puštali su mi lajv - rekla je ushićeno Jelena za naš portal. Atina Tošić, ćerka pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, ostvarila je svoj debi u ulozi manekenke i… »
Vesti dana »
Moskva poslala direktnu pretnju Vašingtonu: Lavrov pozvao SAD da hitno evakuiše ljude iz Kijeva, kreću masovni udari!
Mondo pre 4 minutajoš 23 povezane
(Foto) "Čuo se jak udarac, prasak i jaukanje!" Tramvaj se zakucao u zgradu! Prve slike sa mesta teške nesreće na Dorćolu
Blic pre 2 satajoš 111 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB - Netanjahu: Izraelskoj vojsci naloženo da pojača napade na Hezbolah; Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu
RTV pre 45 minutajoš 42 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 8 satijoš 10 povezanih
Zapadna Srbija ostaje bez vode: Proglašena vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Nova pre 3 satajoš 37 povezanih