Povezane vesti
Jelena karleuša plakala je bez prestanka! Zbog nje je sedela u hotelskoj sobi i ridala, a Duško je u publici sedeo u prvom…
Kurir 03.11.2019
Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Atina, kao pravi profesionalac prošetala je modnom pistom na jednoj dečijoj modnoj reviji u Beogradu. Međutim, za to vreme, poznata mama bila je u Cririhu zbog već ranije zakazanih poslovnih obaveza, te nije… »
"Plakala sam u hotelu, nisam mogla da se smirim": Karleuša o manekenskom debiju ćerke Atine
Telegraf 03.11.2019
- Ja, nažalost, nisam bila tu. Upravo sam se vratila iz inostranstva, ali puštali su mi lajv - rekla je ushićeno Jelena za naš portal. Atina Tošić, ćerka pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, ostvarila je svoj debi u ulozi… »
Vesti dana »
Sudija o presudi Blažićima: “Izrečena kazna nije pravična, niti adekvatna, niti srazmerna zločinu; ali je ovakva kazna jedino moguća” (VIDEO)
Insajder pre 41 minutajoš 102 povezane
Vlada nastavlja objavljivanje dokumenata o nadstrešnici, do 16.15 sati više od 60
RTV pre 17 minutajoš 54 povezane
Sednica Vlade Srbije: Povećanje sredstava za fakultete, objavljivanje dokumenata o padu nadstrešnice, ...
RTV pre 11 minutajoš 55 povezanih
"Ovakvo suđenje nema ni u osnovnoj školi": Stiv Ker besan na sudije
Večernje novosti pre 2 satajoš 31 povezana