Повезане вести

Луис Хамилтон: Част ми је бити међу великанима Формуле један!

Луис Хамилтон: Част ми је бити међу великанима Формуле један!

Хот спорт 04.11.2019
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон рекао је вечерас после освајања шесте шампионске титуле у Формули 1, да му је част што се налази медју великанима тог спорта. – Трка је била тешка, јуче је био тежак дан за нас, а Валтери (Ботас) је… »
Данас је овај преслатки дечак светски шампион! И то по шести пут! Уписао је своје презиме у ред великана: Шумахер, Хамилтон…

Данас је овај преслатки дечак светски шампион! И то по шести пут! Уписао је своје презиме у ред великана: Шумахер, Хамилтон…

Спортал блиц 04.11.2019
Британски возач Формуле 1 и светски шампион некада није ни слутио каква га каријера чека. у уписао своје име у “сендвич” између великана - са седам титула и Хуана Мануела Ханђа са пет. - Преплавиле су ме емоције. Част је бити… »
Хамилтон после шесте титуле: Част је бити међу великанима Формуле 1

Хамилтон после шесте титуле: Част је бити међу великанима Формуле 1

Мондо 04.11.2019
"Када сам имао шест или седам година, отац ми је рекао да никада не одустајем. То је породични мото", навео је Британац након што је стигао на само корак од рекордера Михаела Шумахера. "Када сам имао шест или седам година, отац… »
Мерцедес доминирао у САД: Ботасу победа, Хамилтону титула

Мерцедес доминирао у САД: Ботасу победа, Хамилтону титула

Вечерње новости 03.11.2019
Британац је другим местом на трци у Остину осигурао шесту шампионску титулу, и сада има једну мање од легендарног Немца Михаела Шумахера. Возач Мерцедеса Луис Хамилтон освојио је шесту шампионску титулу у Формули 1, пошто је… »
"Тата ми као: 6-годишњаку рекао..." Хамилтону титула, једна му недостаје да изједначи рекорд који држи михаел шумахер!

"Тата ми као: 6-годишњаку рекао..." Хамилтону титула, једна му недостаје да изједначи рекорд који држи михаел шумахер!

Спортал блиц 03.11.2019
, возач Мерцедеса, другим местом на трци за Велику награду САД стигао је до титуле у шампионату . То је његова шеста у нестварној каријери, па сада само једну заостаје за неприкосновеним , који је у периоду од 1991. до 2012… »
Ф1: Победа Ботаса, шампионска титула за Хамилтона

Ф1: Победа Ботаса, шампионска титула за Хамилтона

Данас 03.11.2019
Победник ВН САД је возач Мерцедеса Валтери Ботас, али је возач који је обележио читав викенд његов тимски колега Луис Хамилтон који је другим местом данас освојио шампионску титулу, шесту у својој каријери, а трећу заредом… »

Вести дана »