Povezane vesti

Kriminalca poput Bastaća majka retko rađa! Vučić: Da je neko iz SNS to uradio ako ne bi bio obešen prve noći, treću…

Kriminalca poput Bastaća majka retko rađa! Vučić: Da je neko iz SNS to uradio ako ne bi bio obešen prve noći, treću…

Kurir 04.11.2019
Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je večeras da očekuje od države da radi svoj posao kada je reč o optužbama koje je na račun predsednika Opštine Stari Grad Marka Bastaća izneo njegov kum i blizak saradnik Lazar Lešnjak. - Neka rade svoj… »
Stefanović ne želi da vrši pritisak, ali želi brzu istragu protiv Bastaća

Stefanović ne želi da vrši pritisak, ali želi brzu istragu protiv Bastaća

N1 Info 04.11.2019
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da očekuje da će istraga u vezi sa optužbama koje je na račun predsednika Opštine Stari Grad Marka Bastaća izneo njegov kum Lzar Lešnjak, biti sprovedena u razumnom roku. Stefanović je… »
Istraga protiv predsednika Opštine Stari Grad: Stefanović: Tužilaštvo da reaguje u razumnom roku; Bastać: Spreman sam da…

Istraga protiv predsednika Opštine Stari Grad: Stefanović: Tužilaštvo da reaguje u razumnom roku; Bastać: Spreman sam da…

Blic 04.11.2019
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da očekuje da će istraga u vezi sa optužbama koje je na račun predsednika Opštine Stari Grad Marka Bastaća izneo njegov kum Lazar Lešnjak, biti sprovedena u razumnom roku. Gostujući u… »
Bastać: Speman sam da odem na informativni razgovor u policiju

Bastać: Speman sam da odem na informativni razgovor u policiju

Danas 03.11.2019
Predsednik opštine Stari grad i funkcioner Stranke Slobode i pravde Marko Bastać izjavio je večeras da je spreman da ode u policiju na informativni razgovor zbog optužbi o umešanosti u korupciju i mučenje, koje je izneo njegov kum Lazar Lešnjak… »

Vesti dana »