Повезане вести

Криминалца попут Бастаћа мајка ретко рађа! Вучић: Да је неко из СНС то урадио ако не би био обешен прве ноћи, трећу сигурно не…

Криминалца попут Бастаћа мајка ретко рађа! Вучић: Да је неко из СНС то урадио ако не би био обешен прве ноћи, трећу сигурно не…

Курир 04.11.2019
Председник СНС Александар Вучић изјавио је вечерас да очекује од државе да ради свој посао када је реч о оптужбама које је на рачун председника Општине Стари Град Марка Бастаћа изнео његов кум и близак сарадник Лазар Лешњак. -… »
Стефановић не жели да врши притисак, али жели брзу истрагу против Бастаћа

Стефановић не жели да врши притисак, али жели брзу истрагу против Бастаћа

Н1 Инфо 04.11.2019
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да очекује да ће истрага у вези са оптужбама које је на рачун председника Општине Стари Град Марка Бастаћа изнео његов кум Лзар Лешњак, бити спроведена у разумном року… »
Истрага против председника Општине Стари Град: Стефановић: Тужилаштво да реагује у разумном року; Бастаћ: Спреман сам да одем…

Истрага против председника Општине Стари Град: Стефановић: Тужилаштво да реагује у разумном року; Бастаћ: Спреман сам да одем…

Блиц 04.11.2019
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да очекује да ће истрага у вези са оптужбама које је на рачун председника Општине Стари Град Марка Бастаћа изнео његов кум Лазар Лешњак, бити спроведена у разумном… »
Бастаћ: Спеман сам да одем на информативни разговор у полицију

Бастаћ: Спеман сам да одем на информативни разговор у полицију

Данас 03.11.2019
Председник општине Стари град и функционер Странке Слободе и правде Марко Бастаћ изјавио је вечерас да је спреман да оде у полицију на информативни разговор због оптужби о умешаности у корупцију и мучење, које је изнео његов… »

Вести дана »