Povezane vesti

„Priznanje“ ili „sankcije“, pitanje je sad

Vesti online 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa američkim izaslanikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom. Kako navodi Tanjug, biće to prilika da se razjasne pozicije obe strane po pitanjima fokusiranim u dve reči na koje su… »

"96 odsto Srba na Kosovu svojim glasovima na izborima pokazalo ko je izdajnik"

B92 04.11.2019
Beograd -- Odgovarajući na optužbe da je izdajnik, Vučić izjavio da je 96 odsto Srba na Kosovu svojim glasovima na izborima pokazalo ko je izdajnik, a ko nije. "Izdajnik ili ne...96 odsto Srba na KiM je jasno pokazalo ko je izdajnik, a ko ne. Jer, ta… »

Vučić sa Palmerom: Srbija spremna na kompromis, ne i za ponižavanje

RTV 04.11.2019
BEOGRAD - Verujem da ćemo po pitanju KIM uskoro, za dva li tri meseca, imati stvorene uslove za nastavak dijaloga, od kojeg mi očekujemo da vodi kompromisnom rešenju, rekao je predsednik Aleksandar Vučić posle razgovora sa Metjuom Palmerom… »

"Neće ni Palmeru biti lako s Vučićem" VIDEO

B92 04.11.2019
Beograd -- Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević očekuje da će današnji sastanak predsednika Aleksandra Vučića i američkog izaslanika biti težak. Prema njenim rečima, Metju Palmer će morati da objasni neke od svojih susreta i… »

"Priznanje" ili "sankcije", pitanje je sad

B92 04.11.2019
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa američkim izaslanikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom. Njih dvojica razgovarali su "u četiri oka", a potom je usledio sastanak u proširenom sastavu. Kako navodi Tanjug… »

Palmer će morati da objasni neke svoje izjave date u Prištini i Skoplju, neizvestan put Vučića u Berlin

RTV 04.11.2019
BEOGRAD - Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević očekuje da će današnji sastanak predsednika Aleksandra Vučića i američkog izaslanika za Zapadni Balkan Metjua Palmera biti dosta težak i da će Palmer morati da, kako je rekla… »

Suzana Vasiljević: Palmer će morati da objasni neke od svojih izjava u Prištini i Skoplju

Blic 04.11.2019
Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević očekuje da će današnji sastanak predsednika Aleksandra Vučića i američkog izaslanika za Zapadni Balkan Metjua Palmera biti dosta težak i da će Palmer morati da, kako je rekla, objasni neke… »

Vasiljević: Palmer sastanak sa Vučićem učinio teškim

Dnevnik 04.11.2019
BEOGRAD: Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je danas za televiziju Prva da Aleksandar Vučić očekuje od specijalnog izaslanika Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metjua Palmera da objasni neke svoje susrete i izjave u… »

Savetnica predsednika Vučića otkrila kakav će biti sastanak sa palmerom! Vasiljević: Metju će morati da objasni neke od…

Kurir 04.11.2019
Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević očekuje da će današnji sastanak predsednika Aleksandra Vučića i američkog izaslanika za Zapadni Balkan Metjua Palmera biti dosta težak i da će Palmer morati da, kako je rekla, objasni neke… »

Vasiljević: Sastanak s Palmerom biće težak, Vučić očekuje da objasni neke izjave

N1 Info 04.11.2019
Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je za televiziju Prva da Aleksandar Vučić očekuje od specijalnog izaslanika Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metjua Palmera da objasni neke svoje susrete i izjave u Skoplju i… »

"Članstvo Srbije u EU je pitanje za Evropu, a ne za SAD"

B92 04.11.2019
Beograd -- Strateški cilj Srbije je članstvo u EU i ka tome se ide, a da li će se naša zemlja pridružiti je pitanje za EU, a ne za Ameriku, izjavio Nebojša Stefanović. Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova je to rekao povodom izjave… »

Vučić danas sa Palmerom: Dve ključne reči u fokusu - priznanje i sankcije!

Mondo 04.11.2019
Predsednik Aleksandar Vučić sastaće se danas sa izaslanikom SAD. Biće to prilika da se razjasne pozicije obe strane po pitanjima fokusiranim u dve reči, na koje su prištinski mediji sveli poruke zvaničnika iz SAD : "priznanje i sankcije. Predsednik… »

Vesti dana »