Povezane vesti

Palmer: EU napravila istorijsku grešku

Glas Amerike 04.11.2019
BEOGRAD — Evropska unija je doživela neuspeh u pokušaju da nađe kompromis o otvaranju pregovora sa Severnom Makedonijom i Albanijom o članstvu EU - izjavio je specijalni izaslanik američkog državnog sekretara Metju Palmer posle razgovora sa… »

Palmer: Važno poštovati rezultate izbora na Kosovu

Slobodna Evropa 04.11.2019
Specijalni izaslanik državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Metju Palmer ocenio je prilikom današnje posete Beogradu da je Evropska unija načinila "istorijsku grešku", odlukom da Severnoj Makedoniji i Albaniji ne dodeli datum za… »

Vučić sa Palmerom: Mi da ulazimo u sukob sa Amerikom nećemo

Vesti online 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom, najpre u „četiri oka“, a sastanak je potom nastavljen u proširenom sastavu… »

Vučić: Za dva-tri meseca moguć nastavak dijaloga

Dnevnik 04.11.2019
BEOGRAD: Verujem da ćemo po pitanju KIM uskoro, za dva li tri meseca, imati stvorene uslove za nastavak dijaloga, od kojeg mi očekujemo da vodi kompromisnom rešenju, rekao je predsednik Aleksandar Vučić posle razgovora sa Metjuom Palmerom… »

Vučić: Za dva-tri meseca moguć nastavak dijaloga

Politika 04.11.2019
Verujem da ćemo po pitanju Kosova i Metohije uskoro, za dva ili tri meseca, imati stvorene uslove za nastavak dijaloga, od kojeg mi očekujemo da vodi kompromisnom rešenju, rekao je predsednik Aleksandar Vučić posle razgovora sa Metjuom Palmerom… »

"Mi da ulazimo u sukobe sa Amerikom nećemo"

B92 04.11.2019
Beograd -- Završen sastanak predsednika Srbije i specijalnog izaslanika SAD za Z.Balkan. Vučić: Navodi da Srbiju treba pritisnuti nemogući. Palmer: EU je napravila grešku. Prema rečima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, on i Metju Palmer su… »

Razgovor Vučića, Rame i Zaeva uoči sastanka u Ohridu

RTS 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa albanskim premijerom Edijem Ramom i premijerom Severne Makedonije Zoranom Zaevim. Na Instagram profilu Budućnost Srbije Vučić je napisao: "Odličan konferencijski razgovor sa Edijem Ramom i Zoranom… »

Vučić telefonom razgovarao sa Ramom i Zaevom

Danas 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaro je danas telefonom sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Eijem Ramom i Zoranom Zaevom o drugom trojnom sastanku na Ohridu na kojem bi trebalo da nastave razgovor o uspostavljanju „malog Šengena“… »

Vučić razgovarao sa Zaevom i Ramom o drugom sastanku za "mali Šengen"

N1 Info 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijem Ramom i Zoranom Zaevom o drugom trojnom sastanku na Ohridu na kojem bi trebalo da nastave razgovor o uspostavljanju "malog Šengena" između… »

Vučić telefonom razgovarao sa Ramom i Zaevom

Novi magazin 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaro je danas telefonom sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijem Ramom i Zoranom Zaevom o drugom trojnom sastanku na Ohridu na kojem bi trebalo da nastave razgovor o uspostavljanju "malog Šengena"… »

Vučić sa Zaevom i Ramom o "malom Šengenu"

Mondo 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaro je danas sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Eijem Ramom i Zoranom Zaevom o sastanku na Ohridu na kojem bi trebalo da nastave razgovor o uspostavljanju "malog Šengena". Predsednik Srbije Aleksandar… »

Vučić telefonom razgovarao sa Ramom i Zaevom

Slobodna Evropa 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaro je telefonom sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijem Ramom i Zoranom Zaevom o drugom trojnom sastanku u Ohridu na kojem bi trebalo da nastave razgovor o uspostavljanju "malog Šengena" između ove… »

Vučić sa Ramom i Zaevom o samitu u Ohridu: "Odličan konferencijski razgovor"

RTV 04.11.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijem Ramom i Zoranom Zaevom o predstojećem sastanku u Ohridu, kojim se nastavljaju razgovori o uspostavljanju "malog Šengena". Vučić je… »

Vučić: Otvoren i iskren razgovor sa Palmerom, mnoge stvari smo razjasnili

SEEbiz 04.11.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je razgovor sa specijalnim izaslanikom State departmenta za Zapadni Balkan Matthewom Palmerom bio otvoren, iskren i dodao da je zadovoljan sadržajem razgovora. "Zadovoljan sam jer smo… »

Palmer i Vučić: Srpska lista ima pravo da bude u Vladi Kosova

Beta video 04.11.2019
BEOGRAD - Specijalni izaslanik za Zapadni Balkan Metju Palmer izjavio je u Beogradu da je važno da se na Kosovu poštuju rezultati izbora, i da je sasvim jasno da je Srpska lista zadobila podršku velike većine Srba na Kosovu i pravo da budu… »

Vučić sa Ramom i Zaevom o samitu u Ohridu

Večernje novosti 04.11.2019
Razgovor sa premijerima Albanije i Severne Makedonije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijom Ramom i Zoranom Zaevom o predstojećem sastanku u Ohridu, kojim se nastavljaju razgovori o… »

Vučić: Spremni smo za kompromis, ali nećemo dozvoliti ponižavanje svog naroda na KiM i države; Palmer: Nadam se da će…

Večernje novosti 04.11.2019
Sasatanak sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan… »

"Mi u sukobe sa amerikom nećemo": Vučić i Palmer posle sastanka u četiri oka: Nastavak dijaloga za dva, tri meseca, oštre…

Blic 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas oko 10 sati sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom, najpre u "četiri oka", a sastanak je potom nastavljen u proširenom… »

Vučić: Zadovoljan sam sadržajem razgovora sa Palmerom

RTS 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je nakon sastanka sa pomoćnikom državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom da je poznato da su stavovi Srbije i SAD o Kosmetu različiti, ali da je zahvalan Palmeru jer je bio spreman da čuje i sasluša šta… »

Palmer i Vučić: Srpska lista ima pravo da bude u Vladi Kosova

Novi magazin 04.11.2019
Specijalni izaslanik za Zapadni Balkan Metju Palmer izjavio je u Beogradu da je važno da se na Kosovu poštuju rezultati izbora, i da je sasvim jasno da je Srpska lista zadobila podršku velike većine Srba na Kosovu i pravo da budu predstavljeni u… »

Vučić: Dijalog sa Prištinom za dva tri meseca. Palmer: Radićemo na proširenju EU

Beta 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da veruje da će uskoro, za dva ili tri meseca, biti nastavljen dijalog sa Prištinom. "Želimo da dijalog bude ozbiljan i da vodi ka kompromisnom rešenju. Srbija je spremna za kompromis ali nije i nikada… »

Vučić sa Ramom i Zaevom o samitu u Ohridu

B92 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijom Ramom i Zoranom Zaevom o predstojećem sastanku u Ohridu. Sastankom u Ohridu nastavljaju se razgovori o uspostavljanju "malog Šengena". Vučić je, na… »

Kurir TV Palmer u Beogradu, Vučić: Sastanak je bio iskren, on je meni rekao šta mu smeta, ja sam njemu odgovorio! Svi koji…

Kurir 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom. 11.14 - Palmer je rekao da je važno poštovati glasove na Kosovu i Metohiji… »

Vučić: Otvoren i iskren razgovor sa Palmerom, mnoge stvari smo razjasnili

N1 Info 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je razgovor sa specijalnim izaslanikom Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom bio otvoren, iskren i dodao da je zadovoljan sadržajem razgovora. Izvor: N1 "Zadovoljan sam jer smo razmotrili… »

Vučić posle Palmera: Nismo naivni i glupi da se svađamo sa Amerikom (video)

Mondo 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka sa izvestiocem SASD za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom poručio da je Srbija uvek spremna na kompromis, ali ne i na uniženja. "Trampe, dođi u Srbiju", poziva Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar… »

Predsednik Vučić razgovarao telefonom sa Ramom i Zaevom: Odličan konferencijski razgovor uoči samita u Ohridu (foto)

Kurir 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijem Ramom i Zoranom Zaevim. Vučić je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju na kojoj se nalazi za radnim stolom, pored telefona i… »

Vučić: Verujem da će dijalog sa Prištinom biti nastavljen za dva ili tri meseca; Palmer: Srpska lista da bude u kosovskoj…

Insajder 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon sastanka sa specijalnim izaslanikom SAD Metjuuom Palemerom, da veruje da će uskoro, za dva ili tri meseca, biti nastavljen dijalog sa Prištinom. „Želimo da dijalog bude ozbiljan i da vodi… »

Vučić posle sastanka sa Palmerom: Očekujem nastavak dijaloga sa Prištinom za dva ili tri meseca

Danas 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da veruje da će uskoro, za dva ili tri meseca, biti nastavljen dijalog sa Prištinom. „Želimo da dijalog bude ozbiljan i da vodi ka kompromisnom rešenju. Srbija je spremna za kompromis ali nije i… »

Zečević: Još veći pritisak SAD na Beograd ukoliko ne dođe do rešenja za KiM

RTS 04.11.2019
Na današnjem sastanku predsednika Aleksandra Vučića i američkog izaslanika za Zapadni Balkan Metjua Palmera doći će do određenih razjašnjenja, navodi Slobodan Zečević sa Instituta za evropske studije. Ističe da je Srbija spremna na određene… »

Vučić i Palmer razgovarali u četiri oka, zatim sa saradnicima

RTS 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom, najpre u četiri oka, a sastanak je potom nastavljen u proširenom sastavu. Metju Palmer je… »

Vučić i palmer nosili isti srpski simbol na reveru: Predsednik mu se posebno zahvalio zbog toga! (foto)

Kurir 04.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom. Vučić se, tokom obraćanja medijima posle sastanka, zahvalio američkom zvaničniku što… »

Vučić posle sastanka sa Palmerom: Za dva-tri meseca nastavak dijaloga sa Prištinom, želimo kompromis, ali ne i ponižavanje…

Kurir 04.11.2019
Verujem da ćemo po pitanju KIM uskoro, za dva li tri meseca, imati stvorene uslove za nastavak dijaloga, od kojeg mi očekujemo da vodi kompromisnom rešenju, rekao je predsednik Aleksandar Vučić posle razgovora sa Metjuom Palmerom. "Zadovoljan sam… »

Vučić s Palmerom prvo "u četiri oka", pa u proširenom sastavu

N1 Info 04.11.2019
Specijalni izaslanik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metju Palmer stigao je u Beograd i u toku je sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, u zgradi na Andrićevom vencu. Predsednik Vučić i Palmer su prvo održali sastanak "u četiri… »

Vasiljević: Očekujem težak sastanak Vučića i Palmera

Studio B 04.11.2019
Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević očekuje da će sastanak predsednika Vučića i američkog izaslanika za Z. Balkan Metjua Palmera biti dosta težak i da će Palmer morati da, kako je rekla, objasni neke od svojih susreta i izjava… »

Palmer pojačava pritisak na Beograd

Sputnik 04.11.2019
Oko Srbije se steže obruč novih pritisaka, ucena, pa čak i pretnji sankcijama, a sve sa ciljem da naša zemlja prizna nezavisnost lažne države. Ovako „Novosti“ tumače pokušaj specijalnog izaslanika SAD za Zapadni Balkan Metjua Palmera, lansiran… »

Srbija neće trpeti poniženja, Palmer povlači ultimatum?

RTV 04.11.2019
BEOGRAD - Iako je američki zvaničnik Metju Palmer u Prištini poručio da Srbija ne može u EU, ako ne prizna nezavisnost Kosova, nije isključeno da će u ponedeljak u Beogradu pokušati da ublaži stav, piše Kurir. Do preokreta bi, objašnjavaju… »

Mediji: Palmer povlači ultimatum?

B92 04.11.2019
Beograd -- Iako je američki zvaničnik Metju Palmer u Prištini poručio da Srbija ne može u EU ako ne prizna nezavisnost Kosova, nije isključeno da u Beogradu ublaži stav. Do preokreta bi, objašnjavaju sagovornici lista "Kurir", moglo da dođe… »

Steže obruč, a ne nudi ništa: Palmer danas razgovara sa Vučićem

Večernje novosti 04.11.2019
Predsednik Vučić danas će razgovarati sa izaslanikom SAD, posle pretnji koje je izrekao u Prištini. Palmer će sve snažnije pritiskati našu zemlju, s ciljem da prizna lažnu državu, a da u zamenu - ne dobije ništa. OKO Srbije se steže obruč… »

Mediji: Palmer povlači ultimatum?

Vesti online 04.11.2019
Iako je američki zvaničnik Metju Palmer u Prištini poručio da Srbija ne može u EU ako ne prizna nezavisnost Kosova, nije isključeno da u Beogradu ublaži stav. Do preokreta bi, objašnjavaju sagovornici lista „Kurir“, moglo da dođe pošto je na… »

Srbija neće trpeti poniženja: Palmer povlači ultimatum o priznanju nezavisnog Kosova?

Kurir 04.11.2019
Fleksibilnost: Iako je američki zvaničnik u Prištini poručio da Srbija ne može ući u EU ako ne prizna nezavisno Kosovo i Metohiju nije isključeno da će danas u Beogradu pokušati da ublaži stav, ocenjuju sagovornici Kurira. Predsednik Srbije… »

Vesti dana »