Povezane vesti

Susret Ane Brnabić sa Si Đinpingom u Šangaju

Politika 04.11.2019
Predsednica vlade Srbije je sa predstavnicima Huaveja razgovarala o 5G mreži i izrazila nadu da će se ta kompanija odlučiti da Data centar u Kragujevcu bude njihov centar u jugoistočnoj Evropi. Šangaj - Premijerka Ana Brnabić izjavila je… »

Brnabić nudi kineskom Huaveiju deo data centra u Kragujevcu

Glas Amerike 04.11.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić boravi u zvaničnoj, višednevnoj poseti Kini gde se sastala sa predstavnicima nekoliko kineskih kompanija: tehnološkim gigantom Huavei, konglomeratom Hbis, poznatim i kao Hestil grupa, koji je većinski vlasnik smederevske… »

Kineski Huavej dobrodošao u državni Data centar u Kragujevcu, ali ne i kamera N1

N1 Info 04.11.2019
Državna delegacija Srbije boravi u višednevnoj zvaničnoj poseti Kini, a ovoga puta posetu predvodi predsednica Vlade Ana Brnabić. Ključne teme o kojima zvaničnici dve zemlje razgovaraju u Šangaju su ekonomski i politički odnosi i saradnja u okviru… »

Si Đinping potvrdio da ponovo dolazi u Srbiju

Vesti online 04.11.2019
Sastanak sa kineskim predsednikom Si Đinpingom je još jedna potvrda odličnih političkih odnosa Srbije i Kine, poručila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i prenela da je predsednik Kine potvrdio da će sledeće godine posetiti Srbiju. „Si… »

Tomislav Nikolić pitao kinesku banku da otvori centar u Beogradu

Telegraf 04.11.2019
Kineske kompanije tražile su i da investiraju u park prijateljstava. Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i NR Kinom Tomislav Nikolić razgovarao je s predsedavajućim Kineske banke Liu Liangom o otvaranju centra… »

Brnabić: Si Điping potvrdio da ponovo dolazi u Srbiju

Blic 04.11.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila ja da je njen sastanak sa predsednikom Kine Si Đinpingom još jednom potvrdio odlične političke odnosa Beograda i Pekinga i navela da je predsednik Kine potvrdio da će naredne godine posetiti Srbiju. - Si je… »

Brnabić: Si potvrdio da ponovo dolazi u Srbiju

RTS 04.11.2019
Sastanak sa kineskim predsednikom Si Đinpingom je još jedna potvrda odličnih političkih odnosa Srbije i Kine, poručila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i prenela da je predsednik Kine potvrdio da će sledeće godine posetiti Srbiju. "Si je… »

Brnabić: Si potvrdio da će u svom gustom rasporedu naći vreme da poseti Srbiju

N1 Info 04.11.2019
Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila ja da je njen sastanak sa predsednikom Kine Si Đinpingom još jednom potvrdio odlične političke odnose Beograda i Pekinga i navela da je predsednik Kine potvrdio da će naredne godine posetiti Srbiju. "Si je… »

Brnabić: Sastanak sa Sijem - potvrda odličnih odnosa, kineski predsenik dolazi u Srbiju

RTV 04.11.2019
ŠANGAJ - Sastanak sa kineskim predsednikom Si Đinpingom je još jedna potvrda odličnih političkih odnosa Srbije i Kine, poručila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i prenela da je predsednik Kine potvrdio da će sledeće godine posetiti Srbiju… »

Brnabić: Sastanak sa Sijem - potvrda odličnih odnosa

Dnevnik 04.11.2019
ŠANGAJ: Sastanak sa kineskim predsednikom Si Đinpingom je još jedna potvrda odličnih političkih odnosa Srbije i Kine, poručila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i prenela da je predsednik Kine potvrdio da će sledeće godine posetiti Srbiju… »

Si Đinping obećao da će 2020. posetiti Srbiju i svog prijatelja Vučića

Mondo 04.11.2019
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas u Šangaju sa predsednikom Kine Si Đinpingom, razgovarala sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i grčkim premijerom Kirijakosom Micotakisom. Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas u… »

Premijerka Brnabić se sastala sa predsednikom Kine u Šangaju

Press 04.11.2019
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas u Šangaju sa predsednikom Kine Si Djinpingom. Foto;blic Teme razgovora kineskog predsednika i srpske premijerke su bilateralni, ekonomski i politički odnosi, kao i saradnja Srbije i Kine u okviru mehanizma… »

Brnabićeva posle sastanka sa sijem: Još jedna potvrda odličnih odnosa sa Kinom, Si sledeće godine u poseti Srbiji kurir TV

Kurir 04.11.2019
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas u Šangaju sa predsednikom Kine Si Đinpingom. Ona je sastanak ocenila da je ovo još jedna potvrda prijateljstva Srbije i Kine. - Odličan sastanak s kineskim predsednikom Si Đinpingom, još jedna potvrda… »

Potvrda prijateljstva i strateškog partnerstva Srbije i Kine: Brnabić posle sastanka sa Si Đinpingom

Telegraf 04.11.2019
Kako je rekla, sa kineskim predsednikom razgovarala je o političkoj i ekonomskoj, kao i saradnji u svim drugim oblastima, sve većem broju kineskih turista u Srbiji. Sastanak sa kineskim predsednikom Si Ðinpingom je još jedna potvrda odličnih… »

Brnabić u Kini: Huaweiju ponuđen deo data centra u Kragujevcu

SEEbiz 04.11.2019
PEKING - Premijerka Srbije Ana Brnabić počela je zvaničnu posetu Kini sastancima sa predstavnicima kineskih kompanija Huawei, Hbis i Bank of China. Na sastanku sa potpredsednikom Huaweija toj kompaniji je ponuđeno da preuzme deo data centra koji… »

Brnabić u Pekingu razgovarala sa Si Đinpingom

Slobodna Evropa 04.11.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je u Šangaju sa predsednikom Kine Si Đinpingom o bilateralnim, ekonomskim i političkim odnosima dveju zemalja, kao i o saradnji u okviru mehanizma "Pojas i put". Brnabić je izrazila zahvalnost predsedniku… »

Si Đinping obećao premijerki da će posetiti Srbiju i svog prijatelja Vučića

N1 Info 04.11.2019
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas u Šangaju sa predsednikom Kine Si Đinpingom, koji je obećao da će naredne godine posetiti Srbiju i, kako je istakao, svog prijatelja Aleksandra Vučića, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije… »

Brnabić razgovarala sa Si Đinpingom

Danas 04.11.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je u Šangaju razgovarala s kineskim predsednikom Si Đinpingom o saradnji. Kako prenosi Radio-televizija Srbije, teme razgovora su bile ekonomski i politički odnosi i saradnja u okviru inicijative „Pojas i put“… »

Predsednik Kine Si Đinping obećao: Sledeće godine ću posetiti Srbiju i svog prijatelja Vučića

Večernje novosti 04.11.2019
Obećavam da ću da posetim mog prijatelja Vučića, rekao je Si. Predsednik Kine Si Đinping obećao je u razgovoru sa predsednikom vlade Anom Brnabić u Šangaju da naredne godine da poseti Srbiju i, kako je istakao, svog prijatelja Aleksandra Vučića… »

Si obećao da će 2020. posetiti SR i "svog prijatelja Vučića"

Dnevnik 04.11.2019
ŠANGAJ: Predsednik Kine Si Đinping obećao je u razgovoru sa predsednikom vlade Anom Brnabić u Šangaju da naredne godine da poseti Srbiju i, kako je istakao, svog prijatelja Aleksandra Vučića, saznaje Tanjug u kabinetu premijerke. "Obećavam da ću… »

Premijerka se sastala sa kineskim presednikom: Si obećao da će 2020. posetiti Srbiju i svog prijatelja Vučića

Kurir 04.11.2019
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas u Šangaju sa predsednikom Kine Si Đinpingom. Teme razgovora kineskog predsednika i srpske premijerke su bilateralni, ekonomski i politički odnosi, kao i saradnja Srbije i Kine u okviru mehanizma "Pojas i… »

Si Đinping: Posetiću svog prijatelja Vučića

B92 04.11.2019
Predsednik Kine Si Đinping obećao je da naredne godine da poseti Srbiju i, kako je istakao, svog prijatelja Aleksandra Vučića, saznaje Tanjug. Ovo je rekao u razgovoru sa predsednicom vlade Anom Brnabić u Šangaju. "Obećavam da ću naći vremena… »

Brnabić razgovarala sa predstavnicima Hbisa, Huaveja i Banke Kine

Novi magazin 04.11.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas u Šangaju sa predstavnicima kineske kompanije Hbis, koja je vlasnik smederevske železare od 2016. godine. Brnabić je zahvalila što je Hbis tom investicijom u Srbiji pomogao da se sačuva 5.000 radnih… »

Saznajemo: Predsednik Kine sledeće godine dolazi u Srbiju

Telegraf 04.11.2019
Poslednji susret srpskih zvaničnika sa predsednikom Kine bio je sastanak predsednika Vučića sa Sijem krajem aprila u Pekingu. Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas u Šangaju sa predsednikom Kine Si Ðinpingom, a teme razgovora kineskog… »

Brnabić u zvaničnoj poseti Kini: Premijerka posetila Banku Kine, Huavej i Hbis

Telegraf 04.11.2019
Predsednica Vlade obratiće se na ceremoniji zvaničnog otvaranja Sajma i obići ekonomski Paviljon Srbije. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić predvodi državnu delegaciju koja od danas do 8. novembra boravi u poseti Kini, gde učestvuje na drugom… »

Premijerka Brnabić se sastala sa predsednikom Kine u Šangaju

Blic 04.11.2019
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas u Šangaju sa predsednikom Kine Si Djinpingom. Teme razgovora kineskog predsednika i srpske premijerke su bilateralni, ekonomski i politički odnosi, kao i saradnja Srbije i Kine u okviru mehanizma "Pojas i… »

Brnabić u Kini: Huaveju ponuđen deo data centra u Kragujevcu

N1 Info 04.11.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić počela je zvaničnu posetu Kini sastancima sa predstavnicima kineskih kompanija Huavej, Hbis i Banka Kine. Na sastanku sa potpredsednikom Huaveja toj kompaniji je ponuđeno da preuzme deo data centra koji Srbija grdi u… »

Premijerka Brnabić se sastala sa Si Đinpingom

RTS 04.11.2019
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se u Šangaju sa predsednikom Kine Si Đinpingom. Nakon sastanka sa predstavnicima Huaveja i Banke Kine, Ana Brnabić se sastala i sa kineskim predsednikom Si Đinpingom. "Obećavam da ću naći vremena da sledeće… »

Brnabić razgovarala sa predstavnicima Hbisa, Huaveja i Banke Kine

Danas 04.11.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas u Šangaju sa predstavnicima kineske kompanije Hbis, koja je vlasnik smederevske železare od 2016. godine. Brnabić je zahvalila što je Hbis tom investicijom u Srbiji pomogao da se sačuva 5.000 radnih… »

Tomislav Nikolić danas u Kini

Novi magazin 04.11.2019
Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić razgovarao je danas u Šangaju s rukovodstvom kompanije Huavei, Kineske banke i kompanije HBIS, saopšteno je iz tog tela. U saopštenju se navodi da je Nikolić od predsednika… »

Brnabić u Šangaju sa predsednikom Kine, saradnja sa Bankom Kine kompanijom Huavej i Hbis, Kinezima slike iz Kovačice

RTV 04.11.2019
ŠANGAJ - Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas u Šangaju sa predsednikom Kine Si Đinpingom. Teme razgovora kineskog predsednika i srpske premijerke su bilateralni, ekonomski i politički odnosi, kao i saradnja Srbije i Kine u okviru mehanizma… »

Brnabić u poseti Kini povodom Ekspo sajma, obišla kompanije "Hbis" i "Huavej"

B92 04.11.2019
Šangaj -- Predsednica Vlade Srbije predvodi do 8. novembra državnu delegaciju u Šangaju povodom Drugog međunarodnog uvoznog Ekspo sajma. Tom prilikom sastaće se i sa kineskim predsednikom Si Đinpingom s kojim će razgovorati o daljem razvoju… »

Brnabić u poseti Kini: Sastanak sa predsednikom Si Đinpingom

Večernje novosti 04.11.2019
Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas u Šangaju sa predsednikom Kine Si Đinpingom. ŠANGAJ - Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas u Šangaju sa predsednikom Kine Si Đinpingom. Teme razgovora kineskog predsednika i srpske premijerke… »

Ana Brnabić sa predstavnicima Huaveja i Banke Kine

RTS 04.11.2019
Zaničnu posetu Kini premijerka Ana Brnabić započela je sastancima sa predstavnicima kineskih kompanija, a tokom dana razgovaraće sa predsednikom Si Đinpingom. U delegaciji Srbije su ministri i privrednici koji će učestvovati na Međunarodnom sajmu… »

Brnabić u petodnevnoj poseti Kini povodom Ekspo sajma, obišla kompanije HBIS i Huavej

Blic 04.11.2019
Predsednica Vlade Srbije predvodi do 8. novembra državnu delegaciju u Šangaju povodom Drugog međunarodnog uvoznog Ekspo sajma. Tom prilikom sastaće se i sa kineskim predsednikom Si Đinpingom s kojim će razgovorati o daljem razvoju sveukupnih odnosa… »

Nikolić: Kineska banka da otvori centar u Beogradu

RTV 04.11.2019
ŠANGAJ - Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i NR Kinom Tomislav Nikolić razgovarao je s predsedavajućim Kineske banke Liu Liangom o otvaranju centra te banke u Beogradu. Nikolić boravi u Kini u delegaciji koju… »

Premijerka u Šangaju: Sastanak sa predstavnicima Huaveja, kompanije Hbis i rukovodstvom Banke Kine

Večernje novosti 04.11.2019
Najznačajniji susret u Šangaju Brnabić će u ponedeljak imati sa predsednikom Kine Si Đinpingom. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se u ponedeljak jutro u Šangaju sa predstavnicima kineske kompanije Huavej, čime je započela višednevnu… »

Prvi dan posete premijerke Srbije Kini: Brnabićeva se sastala sa predstavnicima Huaveja, Banke Kine i kompanije Hbis

Kurir 04.11.2019
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se jutros i sa predstavnicima kineske kompanije Huavej, čime je započela višednevnu posetu Kini. Brnabić je rano jutros po srednjeevropskom vremenu razgovarala sa potpredsednikom Huaveja i predsednikom te… »

Vesti dana »