Povezane vesti

Tramp o uzbunjivaču: Odgovori u pisanoj formi nisu dovoljni

B92 04.11.2019
Donald Tramp kaže da ponuda uzbunjivača, čija je prijava pokrenula istragu o njegovom opozivu, da u pisanoj formi odgovori na pitanja, nije dovoljna. "Odgovori u pisanoj formi su neprihvatljivi", napisao je Tramp na Tviteru, navodeći da bi uzbunjivač… »

Trumpu nisu dovoljni pisani odgovori uzbunjivača

Al Jazeera 04.11.2019
Prijava uzbunjivača o navodnim dogovorima američkog predsjednika s Ukrajinom o miješanju u izbore 2020. pokrenula je proces opoziva. Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da ponuda "zviždača", čija je prijava pokrenula istragu o njegovu… »

Tramp o uzbunjivaču: Da se izvede kao svedok

RTV 04.11.2019
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ponuda uzbunjivača, čija je prijava pokrenula istragu o njegovom opozivu, da u pisanoj formi odgovori na pitanja, nije dovoljna. "Odgovori u pisanoj formi su neprihvatljivi", napisao je Tramp… »

"To što je Tramp uradio sa Ukrajinom nije za opoziv"

B92 04.11.2019
Vašington -- Kelien Konvej, jedna od najbližih saradnica američkog predsednika, pravda njegov razgovor sa ukrajinskim predsednikom i istakla nije uradio ništa za opoziv. "Ništa od toga nije ni teško krivično delo, niti manji prekršaj", rekla je… »

Tramp tvrdi da je uzbunjivač dao lažne informacije: Zatražio je da se otkrije njegov identitet, mogao bi da bude okrivljen…

Kurir 04.11.2019
Američki predsednik Donald Tramp zatražio je da se otkrije ime uzbunjivača, čija prijava je pokrenula istragu o njegovom opozivu. Tramp tvrdi da je uzbunjivač dao lažne informacije. On je, ne navodeći dokaze, nagovestio da bi uzbunjivač mogao da… »

To što je Tramp uradio sa Ukrajinom nije za opoziv

RTV 04.11.2019
VAŠINGTON - Kelien Konvej, jedna od najbližih saradnica američkog predsednika Donalda Trampa, pravdala je njegov razgovor sa ukrajinskim predsednikom i istakla da to što je Tramp uradio "nije za opoziv". "Ništa od toga nije ni teško krivično delo… »

Vesti dana »