Повезане вести

Стигле охрабрујуће вести из Евертона!

Стигле охрабрујуће вести из Евертона!

Спортске.нет 04.11.2019
Први корак успешно обављен. Синоћ је реми између Тотенхема и Евертона на "Гудисон парку" остао у сенци тешке повреде коју је доживео португалски репрезентативац Андре Гомеш. Везиста "Карамела" је пао средином другог полувремена… »
Сон неутешан, тражи помоћ психолога?

Сон неутешан, тражи помоћ психолога?

Спортске.нет 04.11.2019
"Певац" у сузама напустио јучерашњи меч. Евертон и Тотенхем су ремизирали на "Гудисон парку" резултатом 1:1, али јучерашњи резултат је скрајнут у страну због хорор повреде Андре Гомеша. Португалац је тешко повредио чланак када… »
Сломљени Турчин о хорор повреди Гомеша: Чуо сам га како плаче и вришти, очи су му биле избечене (фото)

Сломљени Турчин о хорор повреди Гомеша: Чуо сам га како плаче и вришти, очи су му биле избечене (фото)

Вечерње новости 04.11.2019
Само сам покушао да га придржим и попричам са њим. Пробао сам да му кажем да се смири, рекао је Ченк Тосун. Тешке сцене за гледање на "Гудисон парку" у дуелу Евертона и Тотенхема. Везиста домаћих Андре Гомеш сломио је ногу у… »
Узнемирујуће! Објављена фотографија Гомешове ужасне повреде. Сведочења су потресна: Чуо сам како вришти, очи су му биле…

Узнемирујуће! Објављена фотографија Гомешове ужасне повреде. Сведочења су потресна: Чуо сам како вришти, очи су му биле…

Спортал блиц 04.11.2019
Андре Гомеш, фудбалер Евертона, . Неопрезан старт проузроковао је лом ноге Гомеша, јер је Андре, од силине дуела, налетео на Сержа Оријеа, а Орије га је нагазио и десила се катастрофа. Андре Гомеш је изнесен са терена, након чега… »

Вести дана »