Povezane vesti
Stigle ohrabrujuće vesti iz Evertona!
Sportske.net 04.11.2019
Prvi korak uspešno obavljen. Sinoć je remi između Totenhema i Evertona na "Gudison parku" ostao u senci teške povrede koju je doživeo portugalski reprezentativac Andre Gomeš. Vezista "Karamela" je pao sredinom drugog poluvremena, nakon duela sa… »
Son neutešan, traži pomoć psihologa?
Sportske.net 04.11.2019
"Pevac" u suzama napustio jučerašnji meč. Everton i Totenhem su remizirali na "Gudison parku" rezultatom 1:1, ali jučerašnji rezultat je skrajnut u stranu zbog horor povrede Andre Gomeša. Portugalac je teško povredio članak kada je posle duela sa… »
Slomljeni Turčin o horor povredi Gomeša: Čuo sam ga kako plače i vrišti, oči su mu bile izbečene (foto)
Večernje novosti 04.11.2019
Samo sam pokušao da ga pridržim i popričam sa njim. Probao sam da mu kažem da se smiri, rekao je Čenk Tosun. Teške scene za gledanje na "Gudison parku" u duelu Evertona i Totenhema. Vezista domaćih Andre Gomeš slomio je nogu u duelu sa Sonom i… »
Uznemirujuće! Objavljena fotografija Gomešove užasne povrede. Svedočenja su potresna: Čuo sam kako vrišti, oči su mu…
Sportal blic 04.11.2019
Andre Gomeš, fudbaler Evertona, . Neoprezan start prouzrokovao je lom noge Gomeša, jer je Andre, od siline duela, naleteo na Serža Orijea, a Orije ga je nagazio i desila se katastrofa. Andre Gomeš je iznesen sa terena, nakon čega se na društvenim… »
Vesti dana »

Protest završen bez najave sledećeg: Koji je plan studenata posle njihovog najmasovnijeg protesta: "Svi su zadovoljni masovnošću, ali šta dalje?"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

U izraelskim udarima na Gazu 11 poginulih; Hamas: Strašan masakr podriva primirje
RTS pre 17 minutajoš 3 povezane