Povezane vesti
Tijana Ajfon usred noći luta ulicama! Uhvaćena u nikad viđenom izdanju!
Svet & Skandal 04.11.2019
Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, rešila je da se konačno skrasi, te je nedavno započela zajednički život sa svojim verenikom. Starleta je i dalje veoma aktivna na društvenim mrežama, a sinoć je sve iznandila video snimkom koji je podelila… »
Šeta noću ulicama Beograda, u rukama koferi: Tijana Ajfon nikad nije viđena u ovako šokantnom izdanju, a evo šta je radila…
Kurir 04.11.2019
Tijana Ajfon mnoge je iznenadila kada je se pojavila u opuštenoj odeći u Beogradu, a u rukama je držala kofere i smeće. Starleta je poznata po tome što voli da se doteruje i šminka, a ovaj put je uhvaćena u izdanju na koje njeni pratioci nisu navikli… »
Ruku sam joj gurnuo na keca: Pavao zaveo Jelenu u krevetu, pa je ostavio kao krpu! Sve je bio deo paklenog plana! (video)
Kurir 04.11.2019
Pavao Vladilo zaveo je Jelenu Golubović, a sada je otkrio da je sve bio deo njegovog plana. Naime, ona je vrežala Vladilovu porodicu, provocirala ga, a sada ju je on dodirivao ispod jorgana, što su svi mogli da vide. "Ja sam njoj sada sve vratio za sve… »
Katarina Živković iznela najintimniji detalj iz kreveta: Pevačica je ovo svaki put govorila u toku vrele akcije, a evo zbog…
Kurir 04.11.2019
Katarina Živković mnoge je iznenadila kada je otkrila intiman detalj iz svog privatnog života. Pevačica je u jednoj emisiji dobila pitanje da li je tačno da u toku intimnog odnosa sa dečkom često postavlja pitanje: "Jesam li ti teška?" Ona je odgovorila… »
Vesti dana »
Oblačno i hladno vreme u Srbiji sa snežnim padavinama i upozorenjima RHMZ-a
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 27 povezanih
Gasni aranžman sa Rusijom biće verovatno produžen do oktobra
Bloomberg Adria pre 18 minutajoš 21 povezana
Anja Ilić pretposlednja na svom ZOI debiju, Miloš Milosavljević bez četvrtfinala
RTV pre 18 minutajoš 25 povezanih
Transparentnost Srbija: Novi pad na listi Indeksa percepcije korupcije, Srbija prvi put najlošija u regionu
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih