Повезане вести

Тијана Ајфон усред ноћи лута улицама! Ухваћена у никад виђеном издању!

Тијана Ајфон усред ноћи лута улицама! Ухваћена у никад виђеном издању!

Свет & Скандал 04.11.2019
Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, решила је да се коначно скраси, те је недавно започела заједнички живот са својим вереником. Старлета је и даље веома активна на друштвеним мрежама, а синоћ је све изнандила видео… »
Шета ноћу улицама Београда, у рукама кофери: Тијана Ајфон никад није виђена у овако шокантном издању, а ево шта је радила…

Шета ноћу улицама Београда, у рукама кофери: Тијана Ајфон никад није виђена у овако шокантном издању, а ево шта је радила…

Курир 04.11.2019
Тијана Ајфон многе је изненадила када је се појавила у опуштеној одећи у Београду, а у рукама је држала кофере и смеће. Старлета је позната по томе што воли да се дотерује и шминка, а овај пут је ухваћена у издању на које њени… »
Руку сам јој гурнуо на кеца: Павао завео Јелену у кревету, па је оставио као крпу! Све је био део пакленог плана! (видео)

Руку сам јој гурнуо на кеца: Павао завео Јелену у кревету, па је оставио као крпу! Све је био део пакленог плана! (видео)

Курир 04.11.2019
Павао Владило завео је Јелену Голубовић, а сада је открио да је све био део његовог плана. Наиме, она је врежала Владилову породицу, провоцирала га, а сада ју је он додиривао испод јоргана, што су сви могли да виде. "Ја сам њој… »
Катарина Живковић изнела најинтимнији детаљ из кревета: Певачица је ово сваки пут говорила у току вреле акције, а ево због…

Катарина Живковић изнела најинтимнији детаљ из кревета: Певачица је ово сваки пут говорила у току вреле акције, а ево због…

Курир 04.11.2019
Катарина Живковић многе је изненадила када је открила интиман детаљ из свог приватног живота. Певачица је у једној емисији добила питање да ли је тачно да у току интимног односа са дечком често поставља питање: "Јесам ли ти… »

Вести дана »