Povezane vesti

Samo sa Zapadnim Balkanom evropska unija može biti jedinstvena i kompletna! Gojkovićeva: Nastavak politike proširenja ne sme…

Kurir pre 31 dan
Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvovala je danas na 9. Sastanku predsednika parlamenata Jugoistočne Evrope i Višegradske grupe o proširenju EU u Budimpešti, koji je otvorio predsednik Vlade Republike Mađarske… »

Proces pristupanja EU učiniti dinamičnijim

RTS pre 31 dan
Na Devetom Sastanku predsednika parlamenata Jugoistočne Evrope i Višegradske grupe, o proširenju EU u Budimpešti usvojena je izjava kojom se između ostalog, ističe potreba da se proces pristupanja zemalja koje su već u fazi pregovora učini… »

U Budimpešti potpisana Izjava o proširenju EU

Slobodna Evropa pre 31 dan
Predsednici parlamenata zemalja jugoistočne Evrope i parlamenata zemalja Višegradske grupe, potpisali su u Budimpešti Izjavu o proširenju Evropske unije. Presedavajući parlamenata zemalja jugoistočne Evrope i Višegradske grupe pojačavaju podršku… »

Čubrilović: Srpska želi u EU, napredak usporava neformiranje vlasti

Blic pre 31 dan
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović istakao je da su Srpska i BiH čvrsto opredeljene za evropske integracije i da bi napredovanje ka članstvu u zajednici evropskih država i naroda bilo brže da su na vreme sprovedeni… »

Predsedavajući parlamenata Jugoistočne Evrope za proširenje EU

Dnevnik pre 31 dan
BUDIMPEŠTA/NOVI SAD: Predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor učestvovao je danas u Budimpešti na 9 Konferenciji predsednika parlamenata zemalja Jugoistočne Evrope, a centralna tema razgovora bila je budućnost proširenja Evropske unije… »

Maja Gojković: EU kompletna samo sa Zapadnim Balkanom

RTV pre 31 dan
BUDIMPEŠTA - Samo sa Zapadnim Balkanom kao njenim integralnim delom, Evropska unija može biti jedinstvena i kompletna, izjavila je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas na 9. Sastanku predsednika parlamenata Jugoistočne Evrope i… »

Maja Gojković danas u Budimpešti

Novi magazin pre 31 dan
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković učestvovuje danas u Budimpešti na 9. Sastanku predsednika parlamenata Jugoistočne Evrope i Višegradske grupe o proširenju EU. Sastanak će otvoriti predsednik Skupštine Mađarske Laslo Kover, a najavljeno… »

Maja Gojković sa predsednicima parlamenata jugoistočne Evrope

RTS pre 31 dan
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković učestvuje U Budimpešti, na sastanku predsednika parlamenata jugoistočne Evrope i Višegradske grupe. Tema sastanka je proširenje Evropske unije. Sastanak će otvoriti predsednik mađarskog parlamenta, a… »

Vesti dana »