Povezane vesti

Blok: Sloboda medija preduslov Srbiji za EU

Slobodna Evropa 04.11.2019
Slobodna medija i vladavina prava ključni su uslovi za pristupanje Srbije Evropskoj uniji, izjavio je u Beogradu Stef Blok, ministar inostranih poslova Holandije. On je odgovarajući na pitanje Radija Slobodna Evropa rekao da je za Evropsku uniju… »

Blok Dačiću: Neophodan napredak u vladavini prava i slobodi i zaštiti medija

N1 Info 04.11.2019
Ministar spoljnih poslova Holandije Stef Blok izjavio je, posle sastanka sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dacićem, da je jasno da Srbija pripada evropskoj porodici, ali da veruje da države zaista treba da postuju sva pravila i zaista budu… »

Holandski ministar Blok: Sloboda medija treba da bude jasan preduslov za ulazak u EU

Novi magazin 04.11.2019
Holandski ministar spoljnih poslova Stef Blok rekao je danas u Beogradu da konkretna akcija Evropske unije koja može uticati na slobodu medija jeste da to bude jasan preduslov za ulazak u EU. "Sloboda medija je za Holandiju veoma važna i ubeđen sam da… »

Srbija ima podršku Holandije na putu ka EU

RTS 04.11.2019
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić se sastao sa holandskim kolegom Stefom Blokom. Posle sastanka je saopšteno da Srbija ima podršku Holandije na putu ka Evropskoj uniji, ali da je potrebno sprovoditi reforme koje se od Srbije očekuju. Dvojica… »

Dačić o sastanku sa Palmerom: "Nema tog pritiska kojem ćemo popustiti"

Blic 04.11.2019
Srbija ima principijalnu poziciju da treba da se dođe do kompromisnog rešenja između Beograda i Prištine koje bi bilo pravedno za obe strane, rekao je danas šef srpske diplomatije Ivica Dačić. Ukoliko toga nema, nema ni tog pritiska kojem ćemo… »

Dačić: Nema tog pritiska pod kojim bismo popustili

Danas 04.11.2019
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas u Beogradu da Srbija želi kompromis s Prištinom ali da neće popuštati pod pritiscima. Prema Dačiću, „nema tog pritiska pod kojim će Srbija popustiti“ ako ne bude mogućnosti za… »

Blok: Smatramo da Srbija ima mnogo da ponudi EU

Dnevnik 04.11.2019
BEOGRAD: Holandija smatra da Srbija ima mnogo toga da ponudi Evropskoj uniji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje Stef Blok na zajedničkoj konferenciji za novinare sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem u Beogradu. “Podrška… »

Dačić: Nema tog pritiska kojem ćemo popustiti

Večernje novosti 04.11.2019
Šef diplomatije je rekao da će sa američkim zvaničnikom Palmerom razgovarati u Beogradu. Srbija ima principijalnu poziciju da treba da se dođe do kompromisnog rešenja između Beograda i Prištine koje bi bilo pravedno za obe strane, rekao je šef… »

Dačić: Nema tog pritiska kojem ćemo popustiti

RTV 04.11.2019
BEOGRAD - Srbija ima principijalnu poziciju da treba da se dođe do kompromisnog rešenja između Beograda i Prištine koje bi bilo pravedno za obe strane, rekao je danas šef srpske diplomatije Ivica Dačić. “Ukoliko toga nema, nema ni tog pritiska… »

Vesti dana »