Povezane vesti
Dačić demantuje da pravi "dilove", Trifunović kaže - znam tvoj broj napamet
N1 Info 04.11.2019
Lider SPS-a Ivica Dačić, koji je zvezda tabloida zbog navodnih dilova sa opozicijom, ponovo je demantovao kontakte sa liderom Pokreta slobodnih građana Sergejem Trifunovićem. Izvor: N1 "Nema veze sa životom, niti je istinita!" To Ivica Dačić tvrdi za… »
Dačić: Nisam u kontaktu sa Trifunovićem
Danas 04.11.2019
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da se saradnja Socijalističke partije Srbije (SPS) i Srpske napredne stranke (SNS) zasniva na saglasnosti oko kljulčnih političkih ciljeva a da je sve drugo stvar međustranačkih odnosa i odbacio navode… »
Dačić: Zašto bih zvao Sergeja, da sam sebe skinem s vlasti?!
Mondo 04.11.2019
Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić kaže da je neistinita izjava predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da ga je zvao, jer, kako navodi, nema razloga "da diluje s nekim kako bi sam sebe skinuo s vlasti". Lider… »
Dačić: SPS i SNS dele istu ideju
Dnevnik 04.11.2019
BEOGRAD: Ministar spoljnih poslova Srbije i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da SPS i SNS dele istu ideju o tome šta treba raditi za državu i da "nije toliko glup" da sam sebe skine s vlasti da bi se udružio sa… »
Dačić u dvostrukom obruču
Vesti online 04.11.2019
Ko je koga kupio na političkoj sceni Srbije, ko leti iz vlasti, a ko će ga zameniti, pitanja su koja je javnosti nametnuo lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, pošto je ponovio da mu je nuđeno pola miliona evra da u vlasti zameni socijalistu… »
Vesti dana »
Gledajte UŽIVO N1 Direktno: Na raport kod evropskih prijatelja
N1 Info pre 15 minutajoš 27 povezanih
NBS održava stabilnost deviznog tržišta uz blage oscilacije kursa dinara prema evru
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 32 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 30 povezanih
Stefanović (SSP): Jedino što Vučić može da kaže čelnicima EU je da je Srbiju otela mafija
Beta pre 5 satijoš 29 povezanih