Повезане вести
Дачић демантује да прави "дилове", Трифуновић каже - знам твој број напамет
Н1 Инфо 04.11.2019
Лидер СПС-а Ивица Дачић, који је звезда таблоида због наводних дилова са опозицијом, поново је демантовао контакте са лидером Покрета слободних грађана Сергејем Трифуновићем. Извор: Н1 "Нема везе са животом, нити је истинита!" То… »
Дачић: Нисам у контакту са Трифуновићем
Данас 04.11.2019
Шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио је данас да се сарадња Социјалистичке партије Србије (СПС) и Српске напредне странке (СНС) заснива на сагласности око кљулчних политичких циљева а да је све друго ствар међустраначких… »
Дачић: Зашто бих звао Сергеја, да сам себе скинем с власти?!
Мондо 04.11.2019
Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић каже да је неистинита изјава председника Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића да га је звао, јер, како наводи, нема разлога "да дилује с неким како би сам себе скинуо с… »
Дачић: СПС и СНС деле исту идеју
Дневник 04.11.2019
БЕОГРАД: Министар спољних послова Србије и председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас да СПС и СНС деле исту идеју о томе шта треба радити за државу и да "није толико глуп" да сам себе скине с… »
Дачић у двоструком обручу
Вести онлине 04.11.2019
Ко је кога купио на политичкој сцени Србије, ко лети из власти, а ко ће га заменити, питања су која је јавности наметнуо лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић, пошто је поновио да му је нуђено пола милиона евра да у… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду 22. октобар: Данас јутро магловито, током дана умерено облачно
Бета пре 4 сатијош 2 повезане

"Зна се како то раде и православци": Вучић: Првог новембра показаћемо пијетет према жртвама у складу са нашом традицијом
Блиц пре 8 сатијош 3 повезане

Ђурић честитао страначким колегама 17. годишњицу оснивања: Верујем да је СНС и данас најбоља политичка породица у Србији
Блиц пре 7 сатијош 4 повезане

"Не желим да губим време": Огласио се Трамп о састанку са Путином: Ово ће изнервирати председника Русије
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане