Povezane vesti

Vučić: Nova lica na listi SNS-a

Politika 04.11.2019
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je nakon sednice Predsedništva partije, da će ta stranka na izbore, najverovatnije krajem marta, izaći sa najmanje 20 odsto novih lica, te da će se baviti sobom, a ne koalicionim… »

Dovešćemo nove, mlade ljude: Vučić posle sednice Predsedništva SNS o promenama u stranci i izborima

Telegraf 04.11.2019
Nakon sednice predsednik se obraća javnosti o detaljima sastanka. U sedištu Srpske napredne stranke danas oko 17.00 sati održana je sednica Predsedništva, koju je zakazao lider Aleksandar Vučić. Nakon sednice predsednik se obratio javnosti o… »

Vučić: SNS izlazi sa mladim i neukaljanim ljudima, očekujemo apsolutnu većinu

N1 Info 04.11.2019
Srpska napredna stranka izaći će na predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore sa više novih mladih i neukaljanih lica, izjavio je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. Kazao je da je cilj naprednjaka da na… »

Vučić: Izbori najverovatnije krajem marta

RTS 04.11.2019
Predsednik Srbije i lider SNS-a najavio je da će redovni parlamentarni izbori najverovatnije biti održani krajem marta i da će naprednjaci izaći sa najmanje 20 odsto novih mladih ljudi. "Hoćemo da uvedemo ljude neukaljane, čiste, mlade ljude"… »

Vučić: SNS na izbore sa mladim i neukaljanim ljudima, uskoro neću biti predsednik stranke

Radio 021 04.11.2019
Srpska napredna stranka (SNS) izaći će na predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore sa više novih mladih i neukaljanih lica, izjavio je večeras predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić. On je, posle sednice… »

Vučić: Nova, neukaljana lica na listi SNS, želja oko 47 odsto glasova

RTV 04.11.2019
BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je večeras, nakon sednice Predsedništva partije, da će ta stranka na izbore, najverovatnije krajem marta, izaći sa najmanje 20 odsto novih lica, te da će se baviti sobom, a… »

"Hoćemo da uvedemo ljude neukaljane, čiste"

B92 04.11.2019
Lider SNS Aleksandar Vučić najavio je, nakon sednice Predsedništva SNS, da će ta stranka na izbore, verovatno krajem marta, izaći s najmanje 20 odsto novih lica. Vučić je dodao da će se baviti sobom, a ne koalicionim pratnerima, o kojima će sud… »

Vučić: SNS na izbore krajem marta izlazi sa mladim i neukaljanim ljudima

Danas 04.11.2019
Srpska napredna stranka (SNS) izaći će krajem marta na predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore sa više novih mladih i neukaljanih lica, izjavio je večeras predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić. On je… »

Vučić: Evo kada će biti izbori u Srbiji, neću da pričam o SPS!

Mondo 04.11.2019
Predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će naredni opšti izbori u Srbiji biti održani 22. marta ili 5. aprila 2020. Nije želeo da komentariše odnose sa SPS. Najavio je da će na izbore izaći sa listom mladih i neukaljanih… »

Sednica Predsedništva SNS: Vučić: "Izbori krajem marta, dovešćemo čiste neukaljane ljude"

Blic 04.11.2019
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je večeras, nakon sednice Predsedništva partije, da će ta stranka na izbore, najverovatnije krajem marta, izaći sa najmanje 20 odsto novih lica, te da će se baviti sobom, a ne… »

Vučić: Odnos sa koalicionim partnerima jedna od tema Predsedništva SNS, ali ne najvažnija. Na izbore sa mladim i…

Beta 04.11.2019
Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će na sednici Predsedništva SNS razgovarati prvo o samoj partiji, i problemima u zemlji, a da će jedna od tačaka dnevnog reda biti i odnosi sa koalicionim… »

Vučić: Nova lica na listi SNS, bavićemo se sobom, ne partnerima

Dnevnik 04.11.2019
BEOGRAD: Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je večeras, nakon sednice Predsedništva partije, da će ta stranka na izbore, najverovatnije krajem marta, izaći sa namjanje 20 odsto novih lica, te da će se baviti sobom, a… »

Predsednik Vučić najavio kada će biti izbori: Cilj nam je da izađemo sa 20 odsto sveže krvi; Neću da pričam o SPS već o…

Večernje novosti 04.11.2019
Lider SNS u obraćanju posle sednice Predsedništva Srpske napredne stranke saopštio odluku. Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je večeras, nakon sednice Predsedništva partije, da će ta stranka na izbore… »

Vučić posle sednice predsedništva SNS: Izbori krajem marta - početkom aprila 2020! Cilj nam je da ostvarimo ubedljivu…

Kurir 04.11.2019
Senica Predsedništva SNS počela je u 17 sati u Beogradu. Aleksandar Vučić je razgovorao sa članovima predsedništva na temu stanja u samoj stranci, u vladajućoj koaliciji, a najviše se razmatrala aktuelna situacija na Kosovu i Metohiji. Doneta je… »

Vučić pred sastanak Predsedništva SNS: Niti sam želeo, niti želim da pravim cirkus

B92 04.11.2019
Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je pred sednicu Predsedništva partije da će glavna tema biti stranka i najvažnija državna pitanja. On je dodao da će jedna od tema, ni blizu najvažnija, biti i odnosi sa koalicionim… »

Vučić okuplja vrh naprednjaka: Rasprava o KiM i odnosima u koaliciji (video/foto)

Večernje novosti 04.11.2019
Predsedništvo SNS će na sednici koja počinje u 17 sati raspravljati o aktuelnoj situaciji u vezi sa Kosovom i Metohijom, investicionim planom i odnosima u vladajućoj koaliciji. Predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić zakazao je za… »

Vučić: Glavna tema stranka i najvažnija državna pitanja

Dnevnik 04.11.2019
BEOGRAD: Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je pred sednicu Predsedništva partije da će glavna tema biti stranka i najvažnija državna pitanja, a da će jedna od tema, ni blizu najvažnija, biti i odnosi sa koalicionim… »

Sastanak vrha SNS: "Neću da pravim cirkus, neki u SNS da pogledaju u sebe"

Mondo 04.11.2019
U sedištu Srpske napredne stranke oko 17.00 sati počela je sednica Predsedništva, koju je zakazao lider Aleksandar Vučić. U sedištu Srpske napredne stranke oko 17.00 sati počela je sednica Predsedništva, koju je zakazao lider Aleksandar Vučić… »

Sastanak Predsedništva SNS-a

RTS 04.11.2019
U sedištu Srpske napredne stranke u toku je sednica Predsedništva, koju je zakazao lider Aleksandar Vučić. Sastanku prisustvuju 42 člana Predsedništva. Lider SNS-a Aleksandar Vučić rekao je pred sednicu da će glavna tema biti stranka i… »

Vesti dana »