Povezane vesti

CEAS: Kupovina ruskog oružja Srbiji donosi sankcije SAD-a

Al Jazeera pre 31 dan
To je zakon koji je usvojio Kongres; State Department i Bijela kuća ne mogu ga promijeniti, kaže Jelena Milić, direktorica Centra za evroatlantske studije. Direktorica Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelena Milić izjavila je u ponedjeljak da bi… »

Evo kako bi reagovala Amerika kad bi Srbija kupila s-400: Odmah bi bile uvedene sankcije po zakonu koji je usvojio Kongres

Kurir pre 31 dan
EOGRAD - Direktorka Centra za evroatlanske studije Jelena Milić izjavila je danas da bi Srbija po automatizmu pala pod sankcije SAD ako bi kupila rusko oružje. "Američki kongres je zbog ruskog mešanja u izbore u SAD, ali pre svega zbog ilegalne… »

Milić: Kupovina ruskog oružja bi Srbiji donela sankcije SAD

RTV pre 31 dan
BEOGRAD - Direktorka Centra za evroatlanske studije Jelena Milić izjavila je danas da bi Srbija po automatizmu pala pod sankcije SAD ako bi kupila rusko oružje. "Američki kongres je zbog ruskog mešanja u izbore u SAD, ali pre svega zbog ilegalne… »

Milić: Kupovina ruskog oružja bi Srbiji donela sankcije SAD

Dnevnik pre 31 dan
BEOGRAD: Direktorka Centra za evroatlanske studije Jelena Milić izjavila je da bi Srbija po automatizmu pala pod sankcije SAD ako bi kupila rusko oružje. Američki kongres je zbog ruskog mešanja u izbore u SAD, ali pre svega zbog ilegalne aneksije… »

"Srbija bi po automatizmu pala pod sankcije SAD ako bi kupila rusko oružje. Ništa lično" VIDEO

B92 pre 31 dan
Beograd -- Direktorka Centra za evroatlanske studije Jelena Milić objasnila je kakve sankcije može da očekuje Srbija ukoliko kupi oružje od Rusije, kao što je najavljeno. "Američki kongres je zbog ruskog mešanja u izbore u SAD, ali pre svega zbog… »

Milić: Kupovina ruskog oružja Srbiji bi donela sankcije

Vesti online pre 31 dan
Direktorka Centra za evroatlanske studije Jelena Milić izjavila je danas da bi Srbija po automatizmu pala pod sankcije SAD ako bi kupila rusko oružje. „Američki kongres je zbog ruskog mešanja u izbore u SAD, ali pre svega zbog ilegalne aneksije… »

Vesti dana »