Povezane vesti
Deo Ledinaca bez vode
Dnevnik 05.11.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do do 14 sati biti Dunavska ulica i naselje Liparije u Ledincima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Ledinaca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 05.11.2019
Zbog radova na sanaciji havarije u Ledincima, bez vode će danas do 14 sati biti Dunavska ulica i naselje Liparije. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Jevrejske i Ulica Vase Pelagića bez vode zbog havarije
Radio 021 05.11.2019
Neparna strana Jevrejske i Ulica Vase Pelagića nemaju vode zbog havarije. Ove ulice bez vode će biti do 14 časova. Kako navode u "Vodovodu i kanalizaciji", postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Deo Jevrejske ulice bez vode zbog havarije
Dnevnik 05.11.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti deo Jevrejske ulice (neparni brojevi) i Ulica Vase Pelagića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Jevrejske i ulica Vase Pelagića bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 05.11.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti deo Jevrejske ulice (neparni brojevi) i Ulica Vase Pelagića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Tužilaštvo u Novom Sadu ispituje da li je bilo korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 10 povezanih
Vučić uputio poziv Rektorskom kolegijumu Univerziteta u Beogradu: Siguran sam da ste svesni da trenutna situacija na duži rok šteti svima
Kurir pre 16 minutajoš 28 povezanih