Povezane vesti

Ko kritikuje društvo, "osvane" u tabloidima - standardne metode ućutkivanja

Ko kritikuje društvo, "osvane" u tabloidima - standardne metode ućutkivanja

N1 Info 05.11.2019
Šta je tačno, a šta laž u tekstovima tabloida Srpski telegraf, koji su objavljeni tokom proteklog vikenda i zašto je zbog istih prvi put javno reagovao glumac i producent Dragan Bjelogrlić? Izvor: N1 05.11.2019. "Šokantno otkriće, Bjelin sin… »
Bjelogrlić demantuje: Moj sin nije nikoga zgazio i pobegao!

Bjelogrlić demantuje: Moj sin nije nikoga zgazio i pobegao!

Vesti online 05.11.2019
Moj sin jeste učestvovao u saobraćajnoj nesreći, ali nikoga nije zgazio i nije pobegao sa lica mesta, kazao je danas Dragan Bjelogrlić na konferenciji za medije u Medija centru, povodom pisanja Srpskog telegrafa o saobraćajnom udesu kojem je… »
Bjelogrlić: Napali su mog sina ali je jasno da sam prava meta bio ja

Beta video 05.11.2019
BEOGRAD - Glumac i producent Dragan Bjelogrlić rekao je danas na konferenciji za novinare da je njegov sin Aleksej pre 14 meseci izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povredjen motocilista kome je slomljena noga, ali da nije tačno da je on nakon toga… »

Beta video 05.11.2019
BEOGRAD - Glumac i producent Dragan Bjelogrlić rekao je danas na konferenciji za novinare da je njegov sin Aleksej pre 14 meseci izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povredjen motocilista kome je slomljena noga, ali da nije tačno da je on nakon toga… »
Izazvao je saobraćajnu nezgodu, ali nije pobegao! Uzeo je auto bez mog znanja: Dragan Bjelogrlić prvi put progovorio o udesu…

Izazvao je saobraćajnu nezgodu, ali nije pobegao! Uzeo je auto bez mog znanja: Dragan Bjelogrlić prvi put progovorio o udesu…

Kurir 05.11.2019
Glumac i producent Dragan Bjelogrlić rekao je danas na konferenciji za novinare da je njegov sin Aleksej pre 14 meseci izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povređen motocilista kome je slomljena noga, ali da nije tačno da je on nakon toga pobegao sa… »
Bjelogrlić: Ne dirajte mi porodicu

Bjelogrlić: Ne dirajte mi porodicu

Danas 05.11.2019
Mnogo teksova je napisano o meni, ali sada prvi put reagujem jer mi se udara na porodicu, izjavio je danas glumac Dragan Bjelogrlić i poručio da ko god to radi treba da zna da se nije uplašio i da spremno čeka dalje udarce. Sve otrove ubuduće… »
Bjelogrlić o pisanju tabloida: Ne bojim se, neću dozvoliti atak na moju porodicu

Bjelogrlić o pisanju tabloida: Ne bojim se, neću dozvoliti atak na moju porodicu

N1 Info 05.11.2019
Glumac Dragan Bjelogrlić izjavio je da je mnogo tekstova napisano o njemu, ali da je sada odlučio da reaguje nakon teksta u Srpskom telegrafu o udesu koji je njegov sin skrivio pre 14 meseci. Ocenio je to kao udar na njegovu porodicu i poručio da se ne… »

Vesti dana »