Повезане вести

Ко критикује друштво, "осване" у таблоидима - стандардне методе ућуткивања

Ко критикује друштво, "осване" у таблоидима - стандардне методе ућуткивања

Н1 Инфо 05.11.2019
Шта је тачно, а шта лаж у текстовима таблоида Српски телеграф, који су објављени током протеклог викенда и зашто је због истих први пут јавно реаговао глумац и продуцент Драган Бјелогрлић? Извор: Н1 05.11.2019. "Шокантно… »
Бјелогрлић демантује: Мој син није никога згазио и побегао!

Бјелогрлић демантује: Мој син није никога згазио и побегао!

Вести онлине 05.11.2019
Мој син јесте учествовао у саобраћајној несрећи, али никога није згазио и није побегао са лица места, казао је данас Драган Бјелогрлић на конференцији за медије у Медија центру, поводом писања Српског телеграфа о саобраћајном… »
Бјелогрлић: Напали су мог сина али је јасно да сам права мета био ја

Бета видео 05.11.2019
БЕОГРАД - Глумац и продуцент Драган Бјелогрлић рекао је данас на конференцији за новинаре да је његов син Алексеј пре 14 месеци изазвао саобраћајну незгоду у којој је повредјен мотоцилиста коме је сломљена нога, али да није… »

Бета видео 05.11.2019
БЕОГРАД - Глумац и продуцент Драган Бјелогрлић рекао је данас на конференцији за новинаре да је његов син Алексеј пре 14 месеци изазвао саобраћајну незгоду у којој је повредјен мотоцилиста коме је сломљена нога, али да није… »
Изазвао је саобраћајну незгоду, али није побегао! Узео је ауто без мог знања: Драган Бјелогрлић први пут проговорио о удесу…

Изазвао је саобраћајну незгоду, али није побегао! Узео је ауто без мог знања: Драган Бјелогрлић први пут проговорио о удесу…

Курир 05.11.2019
Глумац и продуцент Драган Бјелогрлић рекао је данас на конференцији за новинаре да је његов син Алексеј пре 14 месеци изазвао саобраћајну незгоду у којој је повређен мотоцилиста коме је сломљена нога, али да није тачно да је он… »
Бјелогрлић: Не дирајте ми породицу

Бјелогрлић: Не дирајте ми породицу

Данас 05.11.2019
Много тексова је написано о мени, али сада први пут реагујем јер ми се удара на породицу, изјавио је данас глумац Драган Бјелогрлић и поручио да ко год то ради треба да зна да се није уплашио и да спремно чека даље ударце. Све… »
Бјелогрлић о писању таблоида: Не бојим се, нећу дозволити атак на моју породицу

Бјелогрлић о писању таблоида: Не бојим се, нећу дозволити атак на моју породицу

Н1 Инфо 05.11.2019
Глумац Драган Бјелогрлић изјавио је да је много текстова написано о њему, али да је сада одлучио да реагује након текста у Српском телеграфу о удесу који је његов син скривио пре 14 месеци. Оценио је то као удар на његову… »

Вести дана »