Povezane vesti
Ko kritikuje društvo, "osvane" u tabloidima - standardne metode ućutkivanja
N1 Info 05.11.2019
Šta je tačno, a šta laž u tekstovima tabloida Srpski telegraf, koji su objavljeni tokom proteklog vikenda i zašto je zbog istih prvi put javno reagovao glumac i producent Dragan Bjelogrlić? Izvor: N1 05.11.2019. "Šokantno otkriće, Bjelin sin zgazio… »
Bjelogrlić demantuje: Moj sin nije nikoga zgazio i pobegao!
Vesti online 05.11.2019
Moj sin jeste učestvovao u saobraćajnoj nesreći, ali nikoga nije zgazio i nije pobegao sa lica mesta, kazao je danas Dragan Bjelogrlić na konferenciji za medije u Medija centru, povodom pisanja Srpskog telegrafa o saobraćajnom udesu kojem je učestvovao… »
Bjelogrlić: Napali su mog sina ali je jasno da sam prava meta bio ja
Beta video 05.11.2019
BEOGRAD - Glumac i producent Dragan Bjelogrlić rekao je danas na konferenciji za novinare da je njegov sin Aleksej pre 14 meseci izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povredjen motocilista kome je slomljena noga, ali da nije tačno da je on nakon toga… »
Bjelogrlić: Napali su mog sina ali je jasno da sam prava meta bio ja
Beta video 05.11.2019
BEOGRAD - Glumac i producent Dragan Bjelogrlić rekao je danas na konferenciji za novinare da je njegov sin Aleksej pre 14 meseci izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povredjen motocilista kome je slomljena noga, ali da nije tačno da je on nakon toga… »
Izazvao je saobraćajnu nezgodu, ali nije pobegao! Uzeo je auto bez mog znanja: Dragan Bjelogrlić prvi put progovorio o udesu…
Kurir 05.11.2019
Glumac i producent Dragan Bjelogrlić rekao je danas na konferenciji za novinare da je njegov sin Aleksej pre 14 meseci izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povređen motocilista kome je slomljena noga, ali da nije tačno da je on nakon toga pobegao sa… »
Bjelogrlić: Ne dirajte mi porodicu
Danas 05.11.2019
Mnogo teksova je napisano o meni, ali sada prvi put reagujem jer mi se udara na porodicu, izjavio je danas glumac Dragan Bjelogrlić i poručio da ko god to radi treba da zna da se nije uplašio i da spremno čeka dalje udarce. Sve otrove ubuduće upućujte… »
Bjelogrlić o pisanju tabloida: Ne bojim se, neću dozvoliti atak na moju porodicu
N1 Info 05.11.2019
Glumac Dragan Bjelogrlić izjavio je da je mnogo tekstova napisano o njemu, ali da je sada odlučio da reaguje nakon teksta u Srpskom telegrafu o udesu koji je njegov sin skrivio pre 14 meseci. Ocenio je to kao udar na njegovu porodicu i poručio da se ne… »
Vesti dana »
Šestoro povređenih u udesu kod Merdara, među njima troje dece
Južne vesti pre 2 satajoš 30 povezanih
Kriza na Bliskom istoku SAD obavestile Izrael da planiraju da intenziviraju vojne udare na Iran
Euronews pre 24 satajoš 32 povezane
Ovo su detalji porođaja Edite Aradinović! Pevačica išla na carski rez: Evo kako se osećaju mama i beba
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih