Povezane vesti

Dan nakon posete - kakve je poruke i signale poslao Metju Palmer

Dan nakon posete - kakve je poruke i signale poslao Metju Palmer

N1 Info 05.11.2019
Dan nakon sastanka za koji su domaći mediji danima unapred najavljivali da će biti težak - Metjua Palmera i Aleksandra Vučića, u Srbiji se sumiraju utisci i analiziraju poruke. Za analitičare, Palmer je u Beograd doneo realistične poruke i signal… »
Đilas poklonio Palmeru naslovnice tabloida, svoju sliku zamenio izaslanikovom

Đilas poklonio Palmeru naslovnice tabloida, svoju sliku zamenio izaslanikovom

N1 Info 05.11.2019
Predstavnici dela opozicije sastali su se u Beogradu sa specijalnim izaslanikom Sjedinjenih američkih država za Zapadni Balkan Metju Palmerom. Odlučio sam da svim diplomatama sa kojima se susrećem poklonim naslovne strane na kojima moju sliku zamenim… »
Bilčik i Fajon, najverovatnije, na drugom međustranačkom dijalogu

Bilčik i Fajon, najverovatnije, na drugom međustranačkom dijalogu

RTV 05.11.2019
BEOGRAD - Druga runda međustranačkog dijaloga uz posredovanje Evropskog parlamenta biće održana 15. novembra u Beogradu, a pored predstavnika EP trebalo bi da mu prisustvuju i izvestilac odbora za spoljne poslove EP za Srbiju Vladimir Bilčik i… »
Palmer se sastao sa opozicijom; Đilas: Dao sam Palmeru poklon, a i onima koji ne govore srpski

Palmer se sastao sa opozicijom; Đilas: Dao sam Palmeru poklon, a i onima koji ne govore srpski

Večernje novosti 05.11.2019
O sastanku sa Palmerom oglasio se i jedan od lidera SzS Dragan Đilas, koji je na svom Tviteru nalogu napisao da je Palmeru prilikom susreta dao poklon. Američka ambasada u Beogradu objavila je danas da se specijalni izaslanik Sjedinjenih američkih… »
Palmer: SAD dosledno podržavaju dijalog i sa Kosovom i unutar Srbije

Palmer: SAD dosledno podržavaju dijalog i sa Kosovom i unutar Srbije

Novi magazin 05.11.2019
Specijalni predstavnik američkog državnog sekretara za Zapadni Balkan Metju Palmer, osim sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i šefom diplomatije Ivicom Dačićem u Beogradu se sastao i sa zvaničnicima širokog spektra političkih partija u… »
Opozicija sa Palmerom, Đilas mu poklonio naslovnice dnevnih listova, ali je svoj lik zamenio njegovim

Opozicija sa Palmerom, Đilas mu poklonio naslovnice dnevnih listova, ali je svoj lik zamenio njegovim

Blic 05.11.2019
Predstavnici dela opozicije sastali su se u Beogradu sa specijalnim izaslanikom Sjedinjenih američkih država za Zapadni Balkan Metju Palmerom. Detalji razgovora nisu poznati, osim onoga koji je kratko saopštila Ambasada SAD u Beogradu. - Tokom sastanka… »
Đilas poklonio Palmeru tabloide sa fotografijama na kojima je američki izaslanik umesto njega

Đilas poklonio Palmeru tabloide sa fotografijama na kojima je američki izaslanik umesto njega

Novi magazin 05.11.2019
Predstavnici dela opozicije danas su se u Beogradu sastali sa specijalnim izaslanikom Sjedinjenih američkih država za Zapadni Balkan Metju Palmerom. Predsednik Stranke slobode i pravde Dragana Đilas objavio je na Tviteru da je Palmeru na sastanku… »

Vesti dana »