Povezane vesti

To nije Srbija za koju se borim – ne mogu mi ništa, imam čistu savest

To nije Srbija za koju se borim – ne mogu mi ništa, imam čistu savest

Politika 05.11.2019
Gostujući na RTS-u, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao je da je došao u emisiju kako bi pokazao ljudima na kojima leži budućnost ove zemlje šta je sve urađeno i šta država namerava da uradi. -Država planira da uloži 500 miliona evra u… »
Oglasio se Vučić uoči gostovanja na Javnom servisu

Oglasio se Vučić uoči gostovanja na Javnom servisu

Telegraf 05.11.2019
On je kazao da će govoriti o tome šta je program Srbije i šta će raditi u narednom periodu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će svakako večeras doći na RTS i uživo gostovati u emisiji Uputnik, uprkos najavljenom pozivu Saveza za… »
Vučić na RTS: Stigao sam, ali uz par psovki - da me pobede sigurno ne mogu

Vučić na RTS: Stigao sam, ali uz par psovki - da me pobede sigurno ne mogu

Mondo 05.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na RTS. "Hvala svima koji su brinuli, i plašili se da li ću stići. Uz nekoliko psovki stigao sam", kazao je Vučić. "Da me pobede na izborima sigurno ne mogu", istakao je predsednik Srbije. Predsednik… »
Vučiću, dužan si nam odgovore!

Vučiću, dužan si nam odgovore!

Danas 05.11.2019
Već jedanaest meseci protestujemo. Već jedanaest meseci smo na ulici i postavljamo pitanja. Ta pitanja ne prenosi Radio Televizija Srbije javni servis svih građana. Novinari javnog servisa ne postavljaju pitanja koja su od javnog interesa, svojim… »
Vučić: Dolazim u Upitnik, nisam snimao unapred emisiju

Vučić: Dolazim u Upitnik, nisam snimao unapred emisiju

Beta 05.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će večeras gostovati u emisiji Upitnik na Radio televiziji Srbije (RTS) i naveo da nije unapred snimio emisiju, te da neće ići na Košutnjak ni u Palatu Srbija da bi je snimao. "Prihvatio sam poziv i… »
Hitno! Vučić se uključio uživo u program TV Pink: Neću da bežim, večeras stižem na RTS! Žele da uteraju strah u kosti…

Hitno! Vučić se uključio uživo u program TV Pink: Neću da bežim, večeras stižem na RTS! Žele da uteraju strah u kosti…

Kurir 05.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić javio se večeras hitno u program TV Pink i reagovao povodom najave dela opozicije da će se okupiti ispred Radio televizije Srbije uoči njegovog gostovanja na toj televiziji. "Dobio sam posle šest meseci poziv i… »
Jedan od pet miliona najavio doček predsednika Srbije večeras ispred zgrade RTS-a

Jedan od pet miliona najavio doček predsednika Srbije večeras ispred zgrade RTS-a

Danas 05.11.2019
Udruženje „Jedan od pet miliona“ saopštilo je da će večeras čekati predsednika Srbije Aleksandra Vučića ispred zgrade RTS-a gde treba da gostuje kako bi mu i oni postavili neka pitanja. „Idemo da ga dočekamo i da ga pitamo ono što oni… »

Vesti dana »