Повезане вести

То није Србија за коју се борим – не могу ми ништа, имам чисту савест

То није Србија за коју се борим – не могу ми ништа, имам чисту савест

Политика 05.11.2019
Гостујући на РТС-у, Председник Србије Александар Вучић, рекао је да је дошао у емисију како би показао људима на којима лежи будућност ове земље шта је све урађено и шта држава намерава да уради. -Држава планира да уложи 500… »
Огласио се Вучић уочи гостовања на Јавном сервису

Огласио се Вучић уочи гостовања на Јавном сервису

Телеграф 05.11.2019
Он је казао да ће говорити о томе шта је програм Србије и шта ће радити у наредном периоду. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће свакако вечерас доћи на РТС и уживо гостовати у емисији Упутник, упркос најављеном… »
Вучић на РТС: Стигао сам, али уз пар псовки - да ме победе сигурно не могу

Вучић на РТС: Стигао сам, али уз пар псовки - да ме победе сигурно не могу

Мондо 05.11.2019
Председник Србије Александар Вучић стигао је на РТС. "Хвала свима који су бринули, и плашили се да ли ћу стићи. Уз неколико псовки стигао сам", казао је Вучић. "Да ме победе на изборима сигурно не могу", истакао је председник… »
Вучићу, дужан си нам одговоре!

Вучићу, дужан си нам одговоре!

Данас 05.11.2019
Већ једанаест месеци протестујемо. Већ једанаест месеци смо на улици и постављамо питања. Та питања не преноси Радио Телевизија Србије јавни сервис свих грађана. Новинари јавног сервиса не постављају питања која су од јавног… »
Вучић: Долазим у Упитник, нисам снимао унапред емисију

Вучић: Долазим у Упитник, нисам снимао унапред емисију

Бета 05.11.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће вечерас гостовати у емисији Упитник на Радио телевизији Србије (РТС) и навео да није унапред снимио емисију, те да неће ићи на Кошутњак ни у Палату Србија да би је снимао… »
Хитно! Вучић се укључио уживо у програм ТВ Пинк: Нећу да бежим, вечерас стижем на РТС! Желе да утерају страх у кости, али…

Хитно! Вучић се укључио уживо у програм ТВ Пинк: Нећу да бежим, вечерас стижем на РТС! Желе да утерају страх у кости, али…

Курир 05.11.2019
Председник Србије Александар Вучић јавио се вечерас хитно у програм ТВ Пинк и реаговао поводом најаве дела опозиције да ће се окупити испред Радио телевизије Србије уочи његовог гостовања на тој телевизији. "Добио сам после… »
Један од пет милиона најавио дочек председника Србије вечерас испред зграде РТС-а

Један од пет милиона најавио дочек председника Србије вечерас испред зграде РТС-а

Данас 05.11.2019
Удружење „Један од пет милиона“ саопштило је да ће вечерас чекати председника Србије Александра Вучића испред зграде РТС-а где треба да гостује како би му и они поставили нека питања. „Идемо да га дочекамо и да га питамо оно… »

Вести дана »