Повезане вести

Мистериозно писмо на суђењу марјановићу: Анонимни аутор оптужио бизнисмена из Прибоја за убиство певачице, он тврди: "Нисам…

Мистериозно писмо на суђењу марјановићу: Анонимни аутор оптужио бизнисмена из Прибоја за убиство певачице, он тврди: "Нисам…

Блиц 06.11.2019
На јучерашњем рочишту на ком је своју одбрану износио Зоран Марјановић, који је оптужен за свирепо убиство своје супруге, певачице Јелене Крсмановић (33), догодила се необична ситуација. Судија је адвокатима уручила анонимно… »
Шокантно у анонимном писму су га оптужили да је убио Јелену Марјановић: Драгоје Милинковић спреман да дође у Београд и исприча…

Шокантно у анонимном писму су га оптужили да је убио Јелену Марјановић: Драгоје Милинковић спреман да дође у Београд и исприча…

Вечерње новости 06.11.2019
Он сматра да је иза свега жена са којом је дуго био у браку. - МОГУ да дођем на полиграф и да признам све. Није проблем, али тренутно сам у иностранству и радим. Чим буде прилике доћи ћу у Србију и на полиграфу открити све! ово… »
Огласио се Драгоје! Намешта ми бивша жена, 100 посто, не познајем марјановиће, нисам ни био у Борчи! Њега је анонимно писмо…

Огласио се Драгоје! Намешта ми бивша жена, 100 посто, не познајем марјановиће, нисам ни био у Борчи! Њега је анонимно писмо…

Курир 06.11.2019
Пошиљалац анонимног писма окривио је Драгоја, бизнисмена из Прибоја, да је убио Јелену Марјановић, а он тврди да је све масло његове бивше жене. - Искрено да кажем био сам затечен, видео сам јутрос медијске натписе, одмах сам… »
Шок сазнање из мистериозног писма! Пошиљалац тврди да Јелена Марјановић није прва жртва бизнисмена! Окрвавио руке у…

Шок сазнање из мистериозног писма! Пошиљалац тврди да Јелена Марјановић није прва жртва бизнисмена! Окрвавио руке у…

Курир 06.11.2019
Курир ексклузивно доноси садржај мистериозног писма у ком се тврди да је убица певачице Јелене Марјановић Драгоје Милинковић из Прибоја. Наручилац убиства је, према овом писму, које је изазвало хаос у јавности, свекрва певачице… »
Шта пише у мистериозном писму о убиству Јелене Марјановић

Шта пише у мистериозном писму о убиству Јелене Марјановић

Мондо 06.11.2019
Писмо непознатог пошиљаоца стигло је у суд из Швајцарске, а у њему је написано да је Јелену са више удараца тупим предметом у главу убио човек који је наводно био клијент њене свекрве, пишу београдски медији. Оптужени Зоран… »
Откривена имена убице и наручиоца убиства Јелене Марјановић?: Сазнали смо шта пише у мистериозном писму из Швајцарске

Откривена имена убице и наручиоца убиства Јелене Марјановић?: Сазнали смо шта пише у мистериозном писму из Швајцарске

Вечерње новости 05.11.2019
Пре започињања главног претреса судија Јелена Шкулић је обавестила заменицу тужиоца, Зорана Марјановића и његове адвокате да је прошле недеље добила анонимно писмо из Швајцарске, које им је уручила. Пре започињања главног… »

Вести дана »