Повезане вести

Палмер: Био сам јасан и за Приштину, и за Београд (видео

Палмер: Био сам јасан и за Приштину, и за Београд (видео

Правда 06.11.2019
САД желе да Србија и Косово нормализују односе и тако отворе пут ка заједничком циљу а то је чланство у Европској унији, изјавио Метју Палмер за РТВ. Специјални представник САД за Западни Балкан је у емисији "Прави угао" истакао… »
Како је Палмерова полуреченица "оживела" модел две Немачке

Како је Палмерова полуреченица "оживела" модел две Немачке

Дневник 06.11.2019
БЕОГРАД: У одсуству било каквих назнака у ком правцу би могао кренути дијалог Београда и Приштине, једном када буде настављен, једна полуреченица Метјуа Палмера, изговорена у интервјуу за јавни сервис Војводине, поново је "у… »
„Новости“ истражују: "Две Немачке" поново у игри: Да ли је Палмер оживео Ишингеров модел за КиМ

„Новости“ истражују: "Две Немачке" поново у игри: Да ли је Палмер оживео Ишингеров модел за КиМ

Вечерње новости 06.11.2019
Током изјава за медије после сусрета са председником Александром Вучићем прекјуче у Београду, специјални изасланик САД за западни Балкан није се дотицао тога какав коначни исход дијалога са Приштином Америка очекује. МОДЕЛ "две… »
Палмер: Био сам јасан и за Приштину, и за Београд

Палмер: Био сам јасан и за Приштину, и за Београд

Вести онлине 06.11.2019
„САД желе да Србија и Косово нормализују односе и тако отворе пут ка заједничком циљу а то је чланство у Европској унији“, изјавио је Метју Палмер за РТВ. Специјални представник САД за Западни Балкан је у емисији „Прави угао“… »
Палмер: Решење за Косово је међусобно признање, али Америка не искључује могућност да Београд и Приштина договоре нешто…

Палмер: Решење за Косово је међусобно признање, али Америка не искључује могућност да Београд и Приштина договоре нешто…

Блиц 06.11.2019
Сједињене Америчке Државе желе да Србија и Косово нормализују односе и тако отворе пут ка заједничком циљу а то је чланство у Европској унији, изјавио је специјални представник САД за западни Балкан Метју Палмер. Он је рекао да… »

Вести дана »