Povezane vesti

Pobeda Denvera, devet poena Jokića

Pobeda Denvera, devet poena Jokića

Politika 06.11.2019
Košarkaši Denvera pobedili su Majami sa 109:89 i ostvarili petu pobedu u NBA ligi. Denver su predvodili Džamal Marej sa 21 poenom, pet skokova i četiri asistencije i Džerami Grant i Vil Barton, koji su postigli po 15 poena. Srpski košarkaš Nikola… »
Jokiću nije bitna loša partija: Denver ne zavisi od mene

Jokiću nije bitna loša partija: Denver ne zavisi od mene

RTS 06.11.2019
Srpski košarkaš Nikola Jokić nije bio previše raspoložen posle utakmice svog Denvera sa Majamijem. Nagetsi su savladali Hit rezultatom 109:89, iako Jokić nije imao zapaženu ulogu. Momak iz Sombora je meč završio sa samo devet poena i po pet… »
Jokić: Ovaj tim ne zavisi od mene

Jokić: Ovaj tim ne zavisi od mene

N1 Info 06.11.2019
Košarkaš Denvera Nikola Jokić istakao je da tim ne zavisi samo od njega, te da može do dobrog rezultata i kada on nije na terenu ili na svom nivou. Nagetsi su pobedili Majami Hit na svom parketu ubedljivim rezultatom 109:89. Srpski centar je za skoro… »
Izjava koja je uzburkala javnost, Jokićeve reči odzvanjaju!

Izjava koja je uzburkala javnost, Jokićeve reči odzvanjaju!

Sportske.net 06.11.2019
Jokićeva izjava je mnoge iznervirala. Srpski košarkaš Nikola Jokić je noćas ponovo imao partiju ispod nekih očekivanja, ali kaže da mu je najbitnije da ekipa pobeđuje. "Ponavljam, ovo je timska igra, nije samo do mene. Ne zavise oni do mene, niti… »
Amerikanci bocnuli Jokića za slabiji učinak, a on im odgovorio: Za mene je sve ovo kao posao

Amerikanci bocnuli Jokića za slabiji učinak, a on im odgovorio: Za mene je sve ovo kao posao

Večernje novosti 06.11.2019
Ovo je timska igra, nije samo do mene. Ne zavise oni do mene, niti jednog igrača. Oni su dobri, uostalom, svi smo dodavali lepo loptu, kaže Nikola Jokić. Srpski košarkaš Nikola Jokić je pružio slabu partiju u pobedi Denvera nad Majamijem, što i… »

Vesti dana »