Повезане вести

Победа Денвера, девет поена Јокића

Победа Денвера, девет поена Јокића

Политика 06.11.2019
Кошаркаши Денвера победили су Мајами са 109:89 и остварили пету победу у НБА лиги. Денвер су предводили Џамал Мареј са 21 поеном, пет скокова и четири асистенције и Џерами Грант и Вил Бартон, који су постигли по 15 поена… »
Јокићу није битна лоша партија: Денвер не зависи од мене

Јокићу није битна лоша партија: Денвер не зависи од мене

РТС 06.11.2019
Српски кошаркаш Никола Јокић није био превише расположен после утакмице свог Денвера са Мајамијем. Нагетси су савладали Хит резултатом 109:89, иако Јокић није имао запажену улогу. Момак из Сомбора је меч завршио са само девет… »
Јокић: Овај тим не зависи од мене

Јокић: Овај тим не зависи од мене

Н1 Инфо 06.11.2019
Кошаркаш Денвера Никола Јокић истакао је да тим не зависи само од њега, те да може до доброг резултата и када он није на терену или на свом нивоу. Нагетси су победили Мајами Хит на свом паркету убедљивим резултатом 109:89… »
Изјава која је узбуркала јавност, Јокићеве речи одзвањају!

Изјава која је узбуркала јавност, Јокићеве речи одзвањају!

Спортске.нет 06.11.2019
Јокићева изјава је многе изнервирала. Српски кошаркаш Никола Јокић је ноћас поново имао партију испод неких очекивања, али каже да му је најбитније да екипа побеђује. "Понављам, ово је тимска игра, није само до мене. Не зависе… »
Американци боцнули Јокића за слабији учинак, а он им одговорио: За мене је све ово као посао

Американци боцнули Јокића за слабији учинак, а он им одговорио: За мене је све ово као посао

Вечерње новости 06.11.2019
Ово је тимска игра, није само до мене. Не зависе они до мене, нити једног играча. Они су добри, уосталом, сви смо додавали лепо лопту, каже Никола Јокић. Српски кошаркаш Никола Јокић је пружио слабу партију у победи Денвера над… »

Вести дана »