Povezane vesti
Bratislav Jugović: Obradović je opsednut Aleksandrom Vučićem, želi da bude kao predsednik
Kurir 06.11.2019
Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović ističe da je lider Dveri i član SZS Boško Obradović opsednut likom i delom predsednika Aleksandra Vučića i da se Obradović politikom bavi u želji da jednog dana postane ono što je danas Vučić. -… »
Jovanov: Ne mogu da ga pobede na izborima, pa su rešili da ga fizički uklone
Večernje novosti 06.11.2019
Njihovi pokušaji da se nekako fizički obračunaju sa Aleksandrom Vučićem zapravo su realizacija onoga o čemu je i sam Vučić juče govorio. Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov funkcioneri Saveza za Srbiju ne mogu da… »
Vulin: Zahvaljujući Vučićevoj hrabrosti izbegnut sukob
RTS 06.11.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je da je deo opozicije, koji je protestovao ispred zgrade RTS-a, pokušao da izazove sukob i haos, ali da je to izbegnuto zahvaljujući "ličnoj hrabrosti i autoritetu" predsednika Aleksandra Vučića… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Koji su zakoni i propisi prekršeni objavljivanjem pasoša mladića u medijima
Vreme pre 2 satajoš 18 povezanih