Повезане вести

Добила задатак, а владило је саботира: Голубовићева не зна шта ће од муке, ево шта покушава да га убеди! (видео)

Добила задатак, а владило је саботира: Голубовићева не зна шта ће од муке, ево шта покушава да га убеди! (видео)

Курир 06.11.2019
Јелена Голубовић посвађала се са Паваом Владилом, који је допустио Слађи Петровић да спава поред њега у кревету. Наиме, Јелена има задатак да спава поред Владила 7 дана. "Лези између Слађе и мене да видимо колико си јака и моћна… »
Моја мајка је добила опроштајно писмо, све сам спремио: Павао шокирао цимере признањем, хтео себи да одузме живот!

Моја мајка је добила опроштајно писмо, све сам спремио: Павао шокирао цимере признањем, хтео себи да одузме живот!

Курир 06.11.2019
Павао Владило решио је пред свима да изнесе своју животну причу и тренутак када је себи хтео да одузме живот. Учесник ријалитија каже да спремио све што му треба и то зато што су га уцењивали и тражили му да се одрекне свог… »
Снежу нико у вили Не воли, осим дининог брата: Алберт легао на њен кревет, па је замолио ово! Одбила га као ниједна!

Снежу нико у вили Не воли, осим дининог брата: Алберт легао на њен кревет, па је замолио ово! Одбила га као ниједна!

Курир 06.11.2019
Снежа Јовичић важи за најомраженију учесницу ријалитија, али једном такмичару ипак је "запала за око". У питању је брат Дине Галорини, Алберт, који се на сваки могући начин труди да освоји Снежу, а овај пут је дошао до њеног… »

Вести дана »