Povezane vesti

Dobila zadatak, a vladilo je sabotira: Golubovićeva ne zna šta će od muke, evo šta pokušava da ga ubedi! (video)

Dobila zadatak, a vladilo je sabotira: Golubovićeva ne zna šta će od muke, evo šta pokušava da ga ubedi! (video)

Kurir 06.11.2019
Jelena Golubović posvađala se sa Pavaom Vladilom, koji je dopustio Slađi Petrović da spava pored njega u krevetu. Naime, Jelena ima zadatak da spava pored Vladila 7 dana. "Lezi između Slađe i mene da vidimo koliko si jaka i moćna rijaliti… »
Snežu niko u vili Ne voli, osim dininog brata: Albert legao na njen krevet, pa je zamolio ovo! Odbila ga kao nijedna!

Snežu niko u vili Ne voli, osim dininog brata: Albert legao na njen krevet, pa je zamolio ovo! Odbila ga kao nijedna!

Kurir 06.11.2019
Sneža Jovičić važi za najomraženiju učesnicu rijalitija, ali jednom takmičaru ipak je "zapala za oko". U pitanju je brat Dine Galorini, Albert, koji se na svaki mogući način trudi da osvoji Snežu, a ovaj put je došao do njenog kreveta i doneo… »
Moja majka je dobila oproštajno pismo, sve sam spremio: Pavao šokirao cimere priznanjem, hteo sebi da oduzme život!

Moja majka je dobila oproštajno pismo, sve sam spremio: Pavao šokirao cimere priznanjem, hteo sebi da oduzme život!

Kurir 06.11.2019
Pavao Vladilo rešio je pred svima da iznese svoju životnu priču i trenutak kada je sebi hteo da oduzme život. Učesnik rijalitija kaže da spremio sve što mu treba i to zato što su ga ucenjivali i tražili mu da se odrekne svog sina. "Sve sam… »

Vesti dana »