Повезане вести

Павићевић: Да ли ћемо морати студентима да кажемо "Нисте ви Мали, па да прођете"

Павићевић: Да ли ћемо морати студентима да кажемо "Нисте ви Мали, па да прођете"

Н1 Инфо 06.11.2019
Професор Факултета политичких наука Ђорђе Павићевић изјавио је за Н1 да одлагање коначне одлуке о докторату Синише Малог има смисла, како одлука Одбора за професионалну етику не би била оборена из процедуралних разлога. Казао је… »
Наводи о "непристојним понудама" за глас о докторату Малог, ректорка забринута

Наводи о "непристојним понудама" за глас о докторату Малог, ректорка забринута

Н1 Инфо 06.11.2019
Да ли је почела куповина гласова да министар финансија постане доктор наука? Управо то тврди Данило Потпарић, један од седам чланова одбора, који ће до 22. новембра проценити да ли је Синиша Мали плагирао своју дисертацију. Не… »
Бивши студент проректор: Нудили ми новац за глас да докторат Малог није плагијат

Бивши студент проректор: Нудили ми новац за глас да докторат Малог није плагијат

Н1 Инфо 06.11.2019
Дојучерашњи студент проректор Београдског универзитета, Данило Потпарић, који је истовремено и члан Одбора за професионалну етику, рекао је за Н1 да му је један делегат Студентског парламента нудио новац у замену да гласа да… »

Нови магазин 06.11.2019
Дојучерашњи студент проректор Београдског универзитета, Данило Потпарић, који је истовремено и члан Одбора за професионалну етику, рекао је за Н1 да му је један делегат Студентског парламента нудио новац у замену да гласа да… »

Вести дана »