Povezane vesti

Pavićević: Da li ćemo morati studentima da kažemo "Niste vi Mali, pa da prođete"

Pavićević: Da li ćemo morati studentima da kažemo "Niste vi Mali, pa da prođete"

N1 Info 06.11.2019
Profesor Fakulteta političkih nauka Đorđe Pavićević izjavio je za N1 da odlaganje konačne odluke o doktoratu Siniše Malog ima smisla, kako odluka Odbora za profesionalnu etiku ne bi bila oborena iz proceduralnih razloga. Kazao je i da ne može da… »
Navodi o "nepristojnim ponudama" za glas o doktoratu Malog, rektorka zabrinuta

Navodi o "nepristojnim ponudama" za glas o doktoratu Malog, rektorka zabrinuta

N1 Info 06.11.2019
Da li je počela kupovina glasova da ministar finansija postane doktor nauka? Upravo to tvrdi Danilo Potparić, jedan od sedam članova odbora, koji će do 22. novembra proceniti da li je Siniša Mali plagirao svoju disertaciju. Ne isključuje, kaže, ni… »
Bivši student prorektor: Nudili mi novac za glas da doktorat Malog nije plagijat

Bivši student prorektor: Nudili mi novac za glas da doktorat Malog nije plagijat

N1 Info 06.11.2019
Dojučerašnji student prorektor Beogradskog univerziteta, Danilo Potparić, koji je istovremeno i član Odbora za profesionalnu etiku, rekao je za N1 da mu je jedan delegat Studentskog parlamenta nudio novac u zamenu da glasa da doktorat ministra… »

Novi magazin 06.11.2019
Dojučerašnji student prorektor Beogradskog univerziteta, Danilo Potparić, koji je istovremeno i član Odbora za profesionalnu etiku, rekao je za N1 da mu je jedan delegat Studentskog parlamenta nudio novac u zamenu da glasa da doktorat ministra… »

Vesti dana »