Povezane vesti
Umesto lopte šutnuo kokošku: Fudbaler dobio crveni, sada mu preti godinu dana zatvora! (video)
Hot sport 06.11.2019
Hrvatski fudbaler Ivan Gazdek nije mogao ni da sanja da će se zbog poteza koji i nema mnogo veze sa obnim čime se bavi, postati svetska vest Svetski portali posvećeni fudbalu bavili su se prethodnih dana fudbalerom iz Hrvatske koji je šutnuo kokošku… »
Hrvat ubio kokošku koja je utrčala na teren, preti mu godinu dana zatvora
Mondo 06.11.2019
Udruženje "Prijatelji životinja" podnelo prijavu protiv fudbalera Ivana Gazdeka jer je "mučio i ubio" životinju za vreme utakmice niže lige. Udruženje "Prijatelji životinja" podnelo prijavu protiv fudbalera Ivana Gazdeka jer je "mučio i ubio"… »
Šutnuo i ubio kokošku na licu mesta, pa dobio crveni karton: Hrvat usred meča napravio tešku glupost
Telegraf 06.11.2019
- Imam psa, dve mačke, a imao sam i papagaja, koji je nedavno, nažalost, uginuo... - kaže fudbaler koji voli životinje. Fudbaleri Jelengrada ubedljivo su sa 8:1 slavili u meču 2. županijske lige Hrvatske protiv Jasenovca, al ije susret pored… »
Vesti dana »
Oglasio se MUP posle incidenta kod Osme gimnazije: Privedena jedna osoba nakon odgurivanja učesnika blokade
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: „Vidimo se“
Nova pre 10 satijoš 8 povezanih
Veliki skup ispred OŠ „Branko Radičević“ na Novom Beogradu: 15 minuta tišine za nastradale u Novom Sadu FOTO/VIDEO
Nova pre 7 minutajoš 24 povezane
Vilander: Imam dva razloga zašto Zverev može da dobije Novaka
Sport klub pre 44 minutajoš 26 povezanih
Odbor za kulturu odlučio da Skupštini pošalje listu od 18 kandidata za Savet REM-a
Euronews pre 38 minutajoš 20 povezanih