Povezane vesti
Drama drma Srbiju: Sloboda Mićalović je pala na bini, publika šokirana, a ona kaže: "ljude posle svega grize savest"
Blic 07.11.2019
Sloboda Mićalović je juče tokom izvođenja predstave "Lorencačo" u Narodnom pozorištu u Užicu pala na sceni i publika je mislila da mlada glumica umire. Međutim, naknadno je otkriveno da je ovaj akt deo svojevrsnog glumačkog performansa kojim… »
Doktorka koja je spasavala Slobodu na bini u agoniji: "Prišla sam, zagrlili su me, a Lečić je počeo da viče, to me je…
Blic 07.11.2019
Tokom izvođenja predstave "Lorencačo" u Narodnom pozorištu u Užicu doktorka iz publike, dr Mira Gavrić Kezić, istrčala je na binu misleći da Sloboda Mićalović, umire , a za "Blic" otkriva kroz kakvu je agoniju prošla u tih nekoliko minuta… »
Dirljiva scena u užičkom pozorištu: Publika spasava Slobodu Mićalović!
Mondo 07.11.2019
Glumica odigrala scenu u kojoj umire, čak dvoje lekara iz publike potrčalo ka sceni! Glumica odigrala scenu u kojoj umire, čak dvoje lekara iz publike potrčalo ka sceni! Na sceni Narodnog pozorišta u Užicu dogodila se nesvakidašnja scena - Slobodu… »
On je prvi spašavao Slobodu Mićalović koja se srušila na sceni!
Svet plus 07.11.2019
On je prvi spašavao Slobodu Mićalović koja se srušila na sceni u punom pozorištu! Reditelj je došao na ideju da se u okviru predstave dogodi ova izvedba, koja, upravo tako, nosi duboku i važnu poruku. Tokom izvođenja predstave "Lorencačo" u… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog nad Evropom, a Srbiju očekuje nagla promena vremena: Ristić kaže da će ovog datuma pasti sneg
Nova pre 2 satajoš 21 povezana
Zelenski izjavio da želi okončanje rata sa Rusijom naredne godine 'diplomatskim putem'
Slobodna Evropa pre 8 minutajoš 16 povezanih
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 2 satajoš 1 povezana
Karadžić (RTV): Tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Šta je potrebno fudbalerima Srbije da bi se plasirali u četvrtfinale Lige nacija?
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih