Повезане вести
Драма дрма Србију: Слобода Мићаловић је пала на бини, публика шокирана, а она каже: "људе после свега гризе савест"
Блиц 07.11.2019
Слобода Мићаловић је јуче током извођења представе "Лоренцачо" у Народном позоришту у Ужицу пала на сцени и публика је мислила да млада глумица умире. Међутим, накнадно је откривено да је овај акт део својеврсног глумачког… »
Дирљива сцена у ужичком позоришту: Публика спасава Слободу Мићаловић!
Мондо 07.11.2019
Глумица одиграла сцену у којој умире, чак двоје лекара из публике потрчало ка сцени! Глумица одиграла сцену у којој умире, чак двоје лекара из публике потрчало ка сцени! На сцени Народног позоришта у Ужицу догодила се… »
Докторка која је спасавала Слободу на бини у агонији: "Пришла сам, загрлили су ме, а Лечић је почео да виче, то ме је уплашило"…
Блиц 07.11.2019
Током извођења представе "Лоренцачо" у Народном позоришту у Ужицу докторка из публике, др Мира Гаврић Кезић, истрчала је на бину мислећи да Слобода Мићаловић, умире , а за "Блиц" открива кроз какву је агонију прошла у тих… »
Вести дана »
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 4 сатијош 10 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 4 сатијош 3 повезане
Огласила се НБС: Предузете мере за додатну стабилност курса динара и евра у мењачницама
Блиц пре 1 сатјош 27 повезаних