Повезане вести

Стевановић одушевљен, Сума зна узрок пораза на Олд Трафорду!

Стевановић одушевљен, Сума зна узрок пораза на Олд Трафорду!

Спортске.нет 08.11.2019
Омалени везиста био веома расположен за игру синоћ. Млади фудбалер Партизана Филип Стевановић изјавио је да је леп осећај играти на Олд Трафорду, али да није задовољан због тога што је екипа изгубила од Манчестер јунајтеда. "Леп… »
Играо је на “Театру снова” са само 17 година, али се кући није вратио срећан: Пораз сваку радост брише

Играо је на “Театру снова” са само 17 година, али се кући није вратио срећан: Пораз сваку радост брише

Вечерње новости 08.11.2019
Леп је осећај, поготово за мене као најмлађег. Међутим, резултат кроји осећања, рекао је првотимац Партизана. Био млад или стар увек је леп осећај играти на “Олд трафорду”. Првотимац Паритзана Филип Стојановић, гостовао је са… »
Здјелар без дилеме, пронашао кривца за пораз у Манчестеру!

Здјелар без дилеме, пронашао кривца за пораз у Манчестеру!

Спортске.нет 08.11.2019
Фудбалери Партизана изгубили су синоћ на Олд Трафорду од Манчестер јунајтеда са 3:0, у утакмици четвртог кола Групе Л Лиге Европа. Везиста "црно-белих" Саша Здјелар рекао је да је његовој екипи били тешко да се врати после прва… »
Здјелар: Ново искуство; Стевановић: Победа у Хагу води даље

Здјелар: Ново искуство; Стевановић: Победа у Хагу води даље

Дневник 08.11.2019
МАНЧЕСТЕР, : Фудбалери Паризана Саша Здјелар и Филип Стевановић, после пораза од Манчестер Јунајтеда (3:0) у Лиги Европе, признали су да је велики квалитет ривала дошао до изражаја. "Ово је ново искуство за све нас. Знали смо да… »
Солскјерови планови не могу да се допадну Партизану: Сада можемо да дамо шансу млађима

Солскјерови планови не могу да се допадну Партизану: Сада можемо да дамо шансу млађима

Вечерње новости 08.11.2019
Срећни смо због обезбеђивања елиминационе фазе. Сада можемо да будемо опуштени, каже тренер Јунајтеда. После пораза Партизана од Манчестер јунајтеда (3:0) и убедљиве победе АЗ Алкмара против Астане (5:0) црно-бели морају да се… »
Саво Милошевић: Драго ми је да смо коначно завршили са Манчестером! Можемо далеко боље

Саво Милошевић: Драго ми је да смо коначно завршили са Манчестером! Можемо далеко боље

Хот спорт 08.11.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић није био разочаран поразом у Манчестеру, истакао је да жал зато што је његов тим поклонио два гола противнику. Савладан је Партизан 3:0 на ‘Олд трафорду’, ипак, Милошевић је свестан приоритета… »
Манчестер јунајтед савладао Партизан у Групи Л Лиге Европе – 3:0

Манчестер јунајтед савладао Партизан у Групи Л Лиге Европе – 3:0

Данас 08.11.2019
Партизан је наставио тамо где је Црвена звезда стала дан раније, чиме се потврдило да су клубови из Премијер лиге ипак светлосним годинама далеко од најјачих српских Суперлигаша. Црно-бели су на “Олд Трафорду” глатко изгубили од… »
Милошевић није разочаран: Драго ми је што смо завршили са Јунајтедом

Милошевић није разочаран: Драго ми је што смо завршили са Јунајтедом

Данас 08.11.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да није разочаран после вечерашњег пораза од Манчестер јунајтеда и истакао да је задовољан што су црно-бели завршили са Јунајтедом и што могу да се фокусирају на „реалније ствари“. „Код… »
"Срећан сам што смо коначно завршили са: Јунајтедом!" Саво Милошевић је био јако расположен, а духовито је објаснио и због…

"Срећан сам што смо коначно завршили са: Јунајтедом!" Саво Милошевић је био јако расположен, а духовито је објаснио и због…

Спортал блиц 07.11.2019
Саво Милошевић је након пораза од са 3:0 био добро распложен јер разлога за незадовољство нема. И сам је појаснио због чега је тако ведар, па је духовито и завршио. - Код мене нема разочарења. Ово су ипак друге брзине. Тешко је… »
"Много смо се: Повукли!" Здјелар јасно указао на грешку Партизана, па обдраовао "гробаре": Ма, идемо даље!

"Много смо се: Повукли!" Здјелар јасно указао на грешку Партизана, па обдраовао "гробаре": Ма, идемо даље!

Спортал блиц 07.11.2019
Саша Здјелар био је један од најбољих играча у поразу од од 3:0 у 4. колу , а после тог наступа на Олд Трафорду истакао је да црно-бели нису смели да препусте онолику иницијативу ривалу. "Знали смо ми да су квалитетни. Првих… »
“Петарда” Аз Алкмара у Астани

“Петарда” Аз Алкмара у Астани

Вечерње новости 07.11.2019
Холандски представник убедљивим тријумфом направио је значајан корак ка нокаут фази такмичења. Фудбалери АЗ Алкмара победили су данас у гостима екипу Астане са убедљивих 5:0, у утакмици четвртог кола Групе Л Лиге Европа… »

Вести дана »