Povezane vesti

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delu Rotkvarije

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delu Rotkvarije

Moj Novi Sad 08.11.2019
Iz JKP "Novosadska toplana" javljaju da u utorak, 12. novembra, počinju s radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Zmaj Ognjena Vuka broj 24. Za vreme trajanja radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, u Ulici… »
Deo Grbavice bez grejanja zbog havarije

Deo Grbavice bez grejanja zbog havarije

Moj Novi Sad 08.11.2019
Druga havarija na vrelovodu od jutros. Danas, 8. novembra, od 11. 30 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Miše Dimitrijevića 69, prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u sledećim ulicama: • Miše… »
Havarija na vrelovodu u Miše Dimitrijevića, stanari bez grejanja

Havarija na vrelovodu u Miše Dimitrijevića, stanari bez grejanja

Dnevnik 08.11.2019
Zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Miše Dimitrijevića 69, od 11.30 prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u sledećim ulicama: Miše Dimitrijevića 63-73, 68-74; Đorđa Servickog 1-7, 2-14. Normalizacija u… »
Zbog radova bez grejanja deo Rotkvarije

Zbog radova bez grejanja deo Rotkvarije

Dnevnik 08.11.2019
Zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Lukijana Mušickog broj 38, od 08.00 sati prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u sledećim ulicama: Lukijana Mušickog 29-49a, 28-46; Kisačka 19; Arhimandrita… »
Deo Rotkvarije bez grejanja zbog havarije

Deo Rotkvarije bez grejanja zbog havarije

Moj Novi Sad 08.11.2019
JKP "Novosadska toplana" javlja... Danas, 8. novembra, od 8. sati, zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Lukijana Mušickog broj 38, prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u sledećim ulicama: •… »

Vesti dana »