Povezane vesti

Dečak stradao posle pada sa 12. sprata

Politika pre 5 dana
NIŠ – Dečak od sedam godina izgubio je život jutros oko 8.30 časova nakon pada sa prozora stana na 12.spratu u soliteru na Vizantijskom bulevaru u Nišu. Kako se saznaje mališan je bio sam u stanu u kojem je živeo sa majkom i mlađim bratom, a… »

Poginuo sedmogodišnjak, pao sa 12. sprata solitera

Dnevnik pre 5 dana
NIŠ: Sedmogodišnje dete poginulo je danas oko 8.30 časova posle pada sa solitera u Nišu. Portal „Niške vesti“ prenosi, pozivajući se na nišku policiju, da je sedmogodišnji dečak pao sa 12. sprata zgrade na Vizantijskom bulevaru i da je… »

Poginuo sedmogodišnjak, pao sa 12. sprata solitera u Nišu

Radio 021 pre 5 dana
Sedmogodišnji dečak poginulo je danas nakon pada sa solitera u Nišu. Dete je palo sa 12. sprata višespratnice i na mestu je ostalo mrtvo. Dečak je ostao sam u stanu, kada je njegova majka otišla da odvede mlađe dete u vrtić, prenose "Novosti"… »

Tragedija u Nišu: Dete palo s 12. sprata, na mestu mrtvo FOTO/VIDEO

B92 pre 4 dana
Niš -- Sedmogodišnji dečak poginuo je danas pošto je pao s 12. sprata solitera u Vizantijskom bulevaru u Nišu. Detalji nesreće za sada nisu poznati, ali je izvesno da je dečak pao s prozora. Lekari Hitne pomoći su po dolasku mogli samo da… »

Tragedija u Nišu Sedmogodišnji dečak pao sa 12. sprata solitera na parkirani automobil, poginuo na licu mesta

Press pre 4 dana
Sedmogodišnji dečak poginuo je danas oko 8.30 časova nakon pada sa solitera na Vizantijskom bulevaru u Nišu, saznaje “Blic”. Foto:blic Prema prvim informacijama dete je bilo samo kod kuće palo je sa 12. sprata višespratnice. Dečak je pao na… »

Sirotu ženu ispred solitera zatekla najveća noćna mora svake majke: Otrčala do vrtića da odvede mlađe dete, a ispred…

Kurir pre 4 dana
NIŠ - Majka sedmogodišnjeg dečaka, koji je pao sa 12. sprata solitera, saznala je da je njeno dete poginulo kada se vraćala kući i ugledala telo prekriveno ćebetom ispred zgrade. Kako se saznaje, majka je ostavila sedmogodišnjeg sina u stanu dok je… »

Odvela mlađe dete u vrtić i ostavila sina samog, kada se vratila videla je policiju i telo prekriveno čaršafom: Detalji…

Večernje novosti pre 4 dana
Nesreća se dogodila na poslednjem spratu zgrade na Vizantijskom Bulevaru. U stravičnoj nesreći koja se dogodila u Vizantijskom bulevaru u Nišu, poginuo je 7-godišnji dečak prilikom pada sa 12. sprata solitera. Dečak je ostao sam u stanu, kada je… »

Užas u Nišu: Dete (7) palo s 12. sprata solitera i poginulo!

Mondo pre 4 dana
U Nišu se jutros dogodila užasna nesreća kada je sedmogodišnje dete palo sa terase 12. sprata solitera i poginulo na mestu. U Nišu se jutros dogodila užasna nesreća kada je sedmogodišnje dete palo sa terase 12. sprata solitera i poginulo na mestu… »

Tragedija u Nišu: Sedmogodišnji dečak pao sa 12. sprata i poginuo

RTV pre 4 dana
NIŠ - Sedmogodišnje dete poginulo je danas oko 8.30 časova posle pada sa solitera u Nišu. Portal ''Niške vesti'' prenosi, pozivajući se na nišku policiju, da je sedmogodišnji dečak pao sa 12. sprata zgrade na Vizantijskom bulevaru i da je… »

Tragedija u Nišu: Sedmogodišnji dečak pao sa 12. sprata solitera na parkirani automobil, poginuo na licu mesta

Blic pre 4 dana
Sedmogodišnji dečak poginuo je danas oko 8.30 časova nakon pada sa solitera na Vizantijskom bulevaru u Nišu, saznaje “Blic”. Prema prvim informacijama dete je bilo samo kod kuće palo je sa 12. sprata višespratnice. Dečak je pao na automobil… »

"Molila policajce da joj otkriju njegovo telo": Majka otišla do vrtića da odvede jedno dete, a u povratku ispred zgrade svog…

Blic pre 4 dana
Majka sedmogodišnjeg dečaka, koji je pao sa 12. sprata solitera, saznala je da je njeno dete poginulo kada se vraćala kući i ugledala telo prekriveno ćebetom ispred zgrade, nezvanično saznaje "Blic". Kako saznajemo ne licu mesta, majka je ostavila… »

Stravična nesreća u Nišu: Dete (7) palo sa 12. sprata, na mestu ostalo mrtvo (foto)

Večernje novosti pre 4 dana
Nesreća se dogodila u Vizantijskom bulevaru u Nišu. Dete ( 7) palo je sa terase stana na 12. spratu i na mestu ostalo mrtvo. Nesreća se dogodila u Vizantijskom bulevaru u Nišu. Uviđaj je u toku. foto J.Ćosin foto J.Ćosin foto J.Ćosin… »

Užasna tragedija u Nišu: Dete (7) palo sa terase na 12. spratu solitera, poginulo na mestu sirota majka otrčala da mlađe…

Kurir pre 4 dana
NIŠ - U Nišu se jutros dogodila užasna nesreća kada je sedmogodišnji mališan pao sa terase 12. sprata solitera i poginuo na mestu. Kako Kurir nezvanično saznaje, nesreća se dogodila u Vizantijskom bulevaru jutros oko 8.30 sati. Komšije je jutros… »

U Nišu poginulo sedmogodišnje dete

Danas pre 4 dana
Sedmogodišnji dečak poginuo je danas pošto je pao sa 12. sprata solitera u Vizantijskom bulevaru u Nišu. Detalji nesreće za sada nisu poznati, ali je izvesno da je dečak pao sa prozora. Lekari Hitne pomoći su po dolasku mogli samo da konstatuju… »

U Nišu poginulo sedmogodišnje dete

Novi magazin pre 4 dana
Sedmogodišnji dečak poginuo je danas pošto je pao sa 12. sprata solitera u Vizantijskom bulevaru u Nišu. Detalji nesreće za sada nisu poznati, ali je izvesno da je dečak pao sa prozora. Lekari Hitne pomoći su po dolasku mogli samo da konstatuju… »

Dete poginulo nakon pada sa solitera u Nišu

N1 Info pre 4 dana
Sedmogodišnje dete preminulo je nakon pada sa zgrade na Vizantijskom bulevaru u Nišu, rekli su u policiji. Kako prenosi portal Južne vesti, uviđaj je u toku, a obavešteno je i Tužilaštvo. Policija je, kažu, nakon poziva, izašla na teren oko 8:30… »

Vesti dana »